Říkám si v pohodě - objedná se novej podle VIN a není co řešit, celkem mi padla čelist když mi sdělili cenu cca. 2500,- CZK za tu nálepku na sloupek...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
není pravda v dnešní době, když řeším nějký věci ze států, máš to za 3-4 dny doma, tuhle turbo z Japonska na Subaru šlo týdenWOB píše:fau vé p*čo! Škodofka je tady kult, na takový subaru gufero bys tady čekla měsíc než ti to dopraví lodička a ještě ti k tomu musí připočítat clo.Tomas6 píše:Zloději.
Nešiř bludy, na Škodovku ten štítek stojí do 100,- Kč a udělaj ti ho podle VIN.pepe276 píše:To buď ještě rád, PSA je jeden z nejrozumnějších, co se týká vystavování duplikátů ztracených štítků. Třeba koncern se s tebou údajně vůbec nebaví a jsi pro ně jednička
Nešířím bludy. Známý mi vyprávěl jeho zkušenost se štítkama na Audinu.titan0306 píše:Nešiř bludy, na Škodovku ten štítek stojí do 100,- Kč a udělaj ti ho podle VIN.pepe276 píše:To buď ještě rád, PSA je jeden z nejrozumnějších, co se týká vystavování duplikátů ztracených štítků. Třeba koncern se s tebou údajně vůbec nebaví a jsi pro ně jednička
U VW chtějí velký TP a je to dražší