Benz. auto pro ženskou do 50-60tkč.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nikdo ti to nebere, někdo nenechá dopustit na Trabanta, druhý na š 120. Ale máš pravdu, kdysi se mne ptal bývalý majitel Citroena BX, co si má koupit a já mu říkám, kup si Fabii 1,9SDI a budeš jenom jezdit...Vždy, když mne potká říká, byla to dobrá rada, jenom leju naftu a jezdím..Samozřejmě TDI s tím lehkým autem cvičí ještě víc , takže tě chápu, ale jsou lidé kteří prostě chtějí benzin a malé auto...A kydlání dieselu prostě nemají rádi, nehledě na to, že do města je to lepší...
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
[quote="jericho-3"]Nikdo ti to nebere, někdo nenechá dopustit na Trabanta, druhý na š 120. Ale máš pravdu, kdysi se mne ptal bývalý majitel Citroena BX, co si má koupit a já mu říkám, kup si Fabii 1,9SDI a budeš jenom jezdit...Vždy, když mne potká říká, byla to dobrá rada, jenom leju naftu a jezdím..Samozřejmě TDI s tím lehkým autem cvičí ještě víc , takže tě chápu, ale jsou lidé kteří prostě chtějí benzin a malé auto...A kydlání dieselu prostě nemají rádi, nehledě na to, že do města je to lepší...[/quote]
musím stebou souhlasit, dobře a pravdivě napsané, je fakt, že je to trochu náklaďák
musím stebou souhlasit, dobře a pravdivě napsané, je fakt, že je to trochu náklaďák
-
- Přispěvovatel
K tomu Meganu II 1,4 16V - měli jsme to v rodině - motor převodovka mechanicky absolutně v pohodě, ale ty věci kolem - cívky na svíčkách asi nejlepší vyměnit všechny najednou, pak máš delší dobu klid, prasklá pružina na předku, ucpané sítko v klima trubce - výměna a taky odešel podvolantový modul - to byla asi nejdražší závada, měli to asi 6 let a je to zkušenost jen s jedním kusem.
Octavia combi TDi ASV + Reesha chip prodáno
VW Sharan TDI
VW Sharan TDI