Pomalu se ohřívá OI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

trhna
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od trhna »

Dik za radu😀 takle jsem to resil pres zimu. Ale ted kdyz zacalo bejt teplo bych to rad opravil😁
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

No jo,času dost. Vydrž,za chvíly je prosinec a -10°C.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="trhna"]Dik za radu😀 takle jsem to resil pres zimu. Ale ted kdyz zacalo bejt teplo bych to rad opravil😁[/quote

kdyby jsi měl 110 a netočí se tak tě chápu ale 95 aněco řešit :roll:
Ruda 1
Přispěvovatel

Příspěvek od Ruda 1 »

Ahoj. Miloši, ohřívače tam jsou, dlouhodobě, vlastně od mého začátku nefungují. Nevím proč. Já to nikdy neřešil, upozornil mě na to už první majitel v r. 2006 při koupi. Moje předchozí auta nic takového neměla, tak mě to nechybělo. Studené auto vždy ohřívám pomalou jízdou. Ruda
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

třeba ti chybí kapacita altíku nebo relátko, pokud to neřešíš tak si prostě netěžuj ohřívání bude pomalé ;)
Ruda 1
Přispěvovatel

Příspěvek od Ruda 1 »

Ahoj. Jezdím každý den, téměř stejnou trasu, s tímhle autem cca 300 000 km. Určitě poznám co bylo běžné a co se změnilo k horšímu. Bohužel, už jsem línější a co jsem dělal dříve sám, dávám si dělat. Tak jsem si byl jistý termostatem, že jsem ho nechal vyměnit, a před barákem ho hodil do popelnice. Určitě si nestěžuji, pátrám. Vyprovokovala mě ta informace , týkající se těsnění hlavy. Kdyby nepocházela ze značkového servisu, kde je znám, nepsal bych. Tady je Vás hodně a napadlo mě, že třeba někdo se už s tím setkal.....jo a dalších 300km a vše tak, jak jsem zvyklý. Hezký den. Ruda
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“