Zdravím. Začala se se mě pomalu ohřívat OI, Tdi,66kw.Po ujetí 10 km se ručička teploty sotva zvedla, samozřejmě i hůř topí. Vyměnil jsem termostat ale je to stejné. A to mám na kapotě clonu. Nemáte někdo nápad co by to mohlo dělat? Slyšel jsem, že by mohlo být poškozeno těsnění pod hlavou. Díky za každou radu. Ruda
Aby to uvařil, tak by to musel mít zadeklovaný celý (i v nárazníku) a nesměly by mu vůbec sepnout sahary. Spíš bych u přehřátí viděl problém v nich.
Profláklý těsnění pod hlavou se někde musí projevit. Úbytek chladicí kapaliny, voda v oleji, či olej ve vodě apod.
Ahoj. Clonu vyhodím, po zimě jsem to ještě nestihl. Byla jen na kapotě, sahary nespínaly. Ještě jednou vyměním termostat. To o tom těsnění mám ze značkového servisu, ale nevím. Vždy jsem měl problém opačný - přehřívání. Zatím díky. R.
Keď termostat, tak jedine originál, aj s tym kolienkom kde je uložený. Náhrady nič neriešia. Po laborovani s náhradami som to vyriešil s originálom. Aj pri oct I a aj oct II. Odvtedy je pokoj
nez das termostat do auta tak vem starej a novej a uvar je..... uvidís jak kterej otvírá....I novej muze být spatnej. Jak pisou termostat je loterie a snad jedine origo.
Pak to čidlo teploty muze být ještě ko. ale pokud ti to ani netopí tak to cidlo bude asi dobrý...
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
Když už je termostat vyndanej, tak nevidím problém v tom ho v kastrolu pomalu ohřívat a na vloženým teploměru sledovat, kdy se začne otevírat, při jaký teplotě bude plně otevřen a při chladnutí, kdy se naopak zavře.
Klidně se takto může najednou porovnat víc termostatů.
Získá se tím jistota funkce a zmizí pochybnosti, jestli problém je, či není v něm.