Silnější žárovky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vilik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od vilik »

m78k

když se podíváš o 3 příspěvky nahoru, tak tam jsem to psal. :?
VW Sharan
1.9 TDI PD
radimes
Přispěvovatel

Příspěvek od radimes »

vilik píše:m78k

když se podíváš o 3 příspěvky nahoru, tak tam jsem to psal. :?
(LOL)
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

Obrázek
Voní hezky (noteeth)
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
Mirek12
Přispěvovatel

Příspěvek od Mirek12 »

já bych to zakázal pomale už ani nejde jezdit bez olsnění druhého debila , každej tam pere Watyy !!!! modré bíléé a akorát oslnuje, HID-schit taky pěkně brutálně svítí do držky, když nekdo neví k čemu má naklápění, --- travezru a už bych to srážel do struhy, na těch silnicích se to pomalu ani nedá za tmy , jestli budu mít na autě XENON tak to bude origo ostřik a automat naklápění, to je potom radost pohledět neoslnuje pěkně svítí, jen kdyby byla ohleduplnost u všech !! :x

nějaky keci o seřízení světel sou zcestné (stejně to oslnuje!)
Toledo II 00 1.9 TDi AHF
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

vilik píše:

Předpokládám, že tak za rok bude v otázce životnosti jasněji.
Je na ně 2 roky záruka a když vydrží rok a půl tak je to akorát. (noteeth)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Bugs.Bunny píše:
vilik píše:

Předpokládám, že tak za rok bude v otázce životnosti jasněji.
Je na ně 2 roky záruka a když vydrží rok a půl tak je to akorát. (noteeth)
... obávám se, že až tak nemáš pravdu, na tom jejich webu je v technických specifikacích uvedena mimo jiné i životnost 150/220 T3/Tc :o

(Je to v souboru Osram_katalog_Autozarovky_2006.pdf na straně 63, 64210SVS = SilverStar-y)

... nicméně věřím, že osobním šarmen a s důrazem na dobré jméno firmy Osram Ti to vyreklamují :D :D :D
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

Mirek12 píše:já bych to zakázal pomale už ani nejde jezdit bez olsnění druhého debila , každej tam pere Watyy !!!! modré bíléé a akorát oslnuje, HID-schit taky pěkně brutálně svítí do držky, když nekdo neví k čemu má naklápění, --- travezru a už bych to srážel do struhy, na těch silnicích se to pomalu ani nedá za tmy , jestli budu mít na autě XENON tak to bude origo ostřik a automat naklápění, to je potom radost pohledět neoslnuje pěkně svítí, jen kdyby byla ohleduplnost u všech !! :x

:D Jo a místo bočních zrcátek si pověsíme petrolejky, potom zjistíme, že to auto jezdí moc rychle na tak málo světla z petrolejky, tak vymontujeme motory a zapřáhneme koně. Obrázek

Jen nevím, kde ty koně vezmeme. Obrázek
VW Sharan
1.9 TDI PD
Thopr
Aktivista

Příspěvek od Thopr »

Mirek12 píše:já bych to zakázal pomale už ani nejde jezdit bez olsnění druhého debila , každej tam pere Watyy !!!! modré bíléé a akorát oslnuje, HID-schit taky pěkně brutálně svítí do držky, když nekdo neví k čemu má naklápění, --- travezru a už bych to srážel do struhy, na těch silnicích se to pomalu ani nedá za tmy , jestli budu mít na autě XENON tak to bude origo ostřik a automat naklápění, to je potom radost pohledět neoslnuje pěkně svítí, jen kdyby byla ohleduplnost u všech !! :x

Je pravda, že HID v normálních parabolách dělá hodně zbytečného světla,ale byl jsem s tím na STK a řekl, že mi to svítí krásně... Když se večer projíždím, věř mi, že často blikám na ostatní řidiče, kteří nejspíš s obyč halogenama vidí méně a tak to trochu zvedne... Na mě za 2 měsíce nikdo neblikl... :D Brácha má HIDY v čočkách a tam je to o něčem jiném....
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... :tyc:
Bugs.Bunny
Aktivista

Slavkov píše:
... obávám se, že až tak nemáš pravdu, na tom jejich webu je v technických specifikacích uvedena mimo jiné i životnost 150/220 T3/Tc :o

(Je to v souboru Osram_katalog_Autozarovky_2006.pdf na straně 63, 64210SVS = SilverStar-y)

... nicméně věřím, že osobním šarmen a s důrazem na dobré jméno firmy Osram Ti to vyreklamují :D :D :D
Asi se žárovky moc nechodí reklamovat, ale ze zákona je na ně záruka a kolik toho mají nasvíceno se asi jedniduše určit nedá. (noteeth)
Bugs.Bunny
Aktivista

vilik píše:
:D Jo a místo bočních zrcátek si pověsíme petrolejky, potom zjistíme, že to auto jezdí moc rychle na tak málo světla z petrolejky, tak vymontujeme motory a zapřáhneme koně. Obrázek

Jen nevím, kde ty koně vezmeme. Obrázek
Koně koupíš a nebudeš potřebovat ani ty petrolejky. Kůň půjde po čuchu. (noteeth)
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

az ti nekdo zaturuje spatne chiplym TDI tak teprva pujde po cuchu (LOL)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
Bugs.Bunny
Aktivista

warhead_cz píše:az ti nekdo zaturuje spatne chiplym TDI tak teprva pujde po cuchu (LOL)
(noteeth)
trojka
Přispěvovatel

Příspěvek od trojka »

Dejte pozor na neznačkové výbojky, mají neskutečně malou svítivost. Některé dokáží svítit tak mizerně, že je H lepší. Osobní zk. chtěl jsem ušetřit a koupil lampu po nějakých 1000,- vyměnil za původní nefunkční a samozřejmě i druhou (po vypálení pár hodin změní barvu) namontoval, v klidu šel lehnout a v noci jsem nechápal. Druhý den mi to nedalo a vrátil tu nepoškozenou zpět. A to byl masakr! Jedna jak když vůbec nesvítí. Sklopil uši a mazal koupit drahou.

Osvětlení zdi za dne, ta pravá je samo origo
Obrázek
kubba
Sběrač informací

Příspěvek od kubba »

warhead_cz píše:nejsem si ted jistej ze mam presne ty breakery ,barvu svetla maj docela bilou, ale kdyz se na ne divam zvenku tak to neni takova ta "xenonova" (noteeth)

Ahoj, po posledni delsi nocni ceste s origo H4 od skodovky (bludicky), jsem zainvestoval a koupil zminene night breakery - zatim si je pochvaluju, je to celkem velky ozdil v jasnosti svetla na potkavacky je svetlo belejsi, mam posil ze opravdu svití dál a svetlo je jasnejsi i u krajnic..., co se tyce dalkovych, tak svetlo ma namodralejsi barvu a je celkem prijemnejsi na oci...
tomik
Přispěvovatel

Příspěvek od tomik »

jen trocha z historie ....
sviceni na 12V je problem ..
i v davnych dobach, se super svetla docililo :
a: privod od baterky primo ke svetlu
b: bez pojistky
c: rele primo na pomocny liste u paraboly, co svetlo to rele ..
je neuveritelny co to dokaze ;)
sam to dneska uz nedelam, na dalnici to nepotrebuju atd,
ale pro spoustu lidi by to mohla bejt inspirace.
vykon je u * i = ctverec
tomik.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“