když se podíváš o 3 příspěvky nahoru, tak tam jsem to psal.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
... obávám se, že až tak nemáš pravdu, na tom jejich webu je v technických specifikacích uvedena mimo jiné i životnost 150/220 T3/TcBugs.Bunny píše:Je na ně 2 roky záruka a když vydrží rok a půl tak je to akorát.vilik píše:
Předpokládám, že tak za rok bude v otázce životnosti jasněji.
Mirek12 píše:já bych to zakázal pomale už ani nejde jezdit bez olsnění druhého debila , každej tam pere Watyy !!!! modré bíléé a akorát oslnuje, HID-schit taky pěkně brutálně svítí do držky, když nekdo neví k čemu má naklápění, --- travezru a už bych to srážel do struhy, na těch silnicích se to pomalu ani nedá za tmy , jestli budu mít na autě XENON tak to bude origo ostřik a automat naklápění, to je potom radost pohledět neoslnuje pěkně svítí, jen kdyby byla ohleduplnost u všech !!![]()
nějaky keci o seřízení světel sou zcestné (stejně to oslnuje!)
Je pravda, že HID v normálních parabolách dělá hodně zbytečného světla,ale byl jsem s tím na STK a řekl, že mi to svítí krásně... Když se večer projíždím, věř mi, že často blikám na ostatní řidiče, kteří nejspíš s obyč halogenama vidí méně a tak to trochu zvedne... Na mě za 2 měsíce nikdo neblikl...Mirek12 píše:já bych to zakázal pomale už ani nejde jezdit bez olsnění druhého debila , každej tam pere Watyy !!!! modré bíléé a akorát oslnuje, HID-schit taky pěkně brutálně svítí do držky, když nekdo neví k čemu má naklápění, --- travezru a už bych to srážel do struhy, na těch silnicích se to pomalu ani nedá za tmy , jestli budu mít na autě XENON tak to bude origo ostřik a automat naklápění, to je potom radost pohledět neoslnuje pěkně svítí, jen kdyby byla ohleduplnost u všech !!![]()
nějaky keci o seřízení světel sou zcestné (stejně to oslnuje!)
Asi se žárovky moc nechodí reklamovat, ale ze zákona je na ně záruka a kolik toho mají nasvíceno se asi jedniduše určit nedá.Slavkov píše:
... obávám se, že až tak nemáš pravdu, na tom jejich webu je v technických specifikacích uvedena mimo jiné i životnost 150/220 T3/Tc
(Je to v souboru Osram_katalog_Autozarovky_2006.pdf na straně 63, 64210SVS = SilverStar-y)
... nicméně věřím, že osobním šarmen a s důrazem na dobré jméno firmy Osram Ti to vyreklamují![]()
![]()
warhead_cz píše:nejsem si ted jistej ze mam presne ty breakery ,barvu svetla maj docela bilou, ale kdyz se na ne divam zvenku tak to neni takova ta "xenonova"