Zdar ,
Škubání Felicie 1.9 D mě taky trápilo, bylo to skoro vždy po dosažení potřebné rychlosti a ubrání plynu, jakoby bylo málo paliva, ale za plynem šla v poho ( mezi 1800-3200 ot a většinou 2-5rychl.st.). Když bude čas založím nové téma.
¨Proč koukat na silnici na medvěda, když potřebuju jezdit.
live 69 píše:No uvidíme,pro mé ježdění než felina doklepe to bude určitě stačit! Spíše budu muset zainvestovat do čerpadla, pač to začíná pri jízdě s málo plynem pekně škubat, až se celé auto rozhoupe! Mám začít nové téma, nebo by to nikdo objasnil zde???Díky
tam nahoře je potenciometr orýsuj si polohu a zkus doleva doprava po chloupkách cukání se ztratí, pokud ne tak setrvák na rysku a čerpadlo na kolík máš velký předstřik miloš
Zdar ,
Jsem ležel na netu a hledal a je to špatný. To "složené" kolo má svůj důvod. Sešroubováním jsou namáhané další části motoru, kterým mělo ulevit od rázů. Může to vydržet, nicméně po takové úpravě volnoběh, 3000 a víc otáček je to ruská ruleta . V tomto případě 3 000 Kč každých cca 100 tis. km.
¨Proč koukat na silnici na medvěda, když potřebuju jezdit.
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Už aj mna začalo otravovať na FEL1,9D pískanie po naštartovaní studeného motoru ale keď pozerám na tie ceny remeníc, tak neviem, či sa mi chce zrovna do tej výmeny.. Je to dosť dôležitá vec na výmenu, zvykne sa to rozletieť počas chodu motora? Alebo stačí ju len zvŕtať dokopy - nehrozi potom dáke poškodanie alternátoru či prípadne inému komponentu ?
PavelSK píše:Už aj mna začalo otravovať na FEL1,9D pískanie po naštartovaní studeného motoru ale keď pozerám na tie ceny remeníc, tak neviem, či sa mi chce zrovna do tej výmeny.. Je to dosť dôležitá vec na výmenu, zvykne sa to rozletieť počas chodu motora? Alebo stačí ju len zvŕtať dokopy - nehrozi potom dáke poškodanie alternátoru či prípadne inému komponentu ?
to nemusí být jen řemenicí, řemen, kladka, ohoblovaná řemenice, ohoblovaná volnoběžka, nebo rozpůlená řemenice, nebo jen v háji baterka
A čize zvŕtanie remenice v prípade, žeby tá pískala odpadá.. čiže asi len jedine druhú.. Čo si myslíte o novej remenici za 17EUR, pôvod EU (čiže najskôr poliak..)
Čo si myslíte o novej remenici za 17EUR, pôvod EU (čiže najskôr poliak..)[/quote]
myslet znamená hovno vědět, musíš se na tu řemenici podívat, jestli ta guma co spojuje ty dvě hmoty je obroušená a leze ven je KO, pokud je přilisovaná, zdrbaná že není ani rozpoznat je ok řemenice původ eu normálné maká ale musí být dvouhmotnostni !!!!!
jednou sem se s tim taky setkal....vzal jsem bilej fix,carnul jsem si na remenici rysku od remene az ke stredu remenice,projel a je hned videt jestli se to protoci nebo ne. Zkusil jsem autodily CC, stala tam par korun ale misto zelezo,guma hlinik....byla zelezo,guma,zelezo.... felda ma dalsich 60t a drzi