Proč Felicie 1.9 D studená rachtá na volnoběh ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Ruská ruleta
- Nováček
Odpovědi: 0
Proč Felicie 1.9 D studená rachtá na volnoběh ?
Zdar,
Proč studená Felicie po nastartování "rachtá" na volnoběh ? Po rozjetí a přidání plynu rachtání ustane. U mě i u souseda nastal tento projev po cca 100 tis. Km. Teplá to nedělá.
Proč studená Felicie po nastartování "rachtá" na volnoběh ? Po rozjetí a přidání plynu rachtání ustane. U mě i u souseda nastal tento projev po cca 100 tis. Km. Teplá to nedělá.
¨Proč koukat na silnici na medvěda, když potřebuju jezdit.
Dělá mi uplně to samé, u passata to delala volnoběžka na altíku, tak sem jí u feldy taky vyměnil a stále to samé,byla tedy zaseklá ale ty kovové hrozné zvuky za studena nepřestaly! Včera sem sundal mikrořemen a nedělá to tak nevím,jestli je to třeba nák ten napínák??? poradte prosím! Po ránu to je hruza
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
Jestli ti to jakoby za studena skřipe tak je v haji řemenice na klice,protací se.live 69 píše:Dělá mi uplně to samé, u passata to delala volnoběžka na altíku, tak sem jí u feldy taky vyměnil a stále to samé,byla tedy zaseklá ale ty kovové hrozné zvuky za studena nepřestaly! Včera sem sundal mikrořemen a nedělá to tak nevím,jestli je to třeba nák ten napínák??? poradte prosím! Po ránu to je hruza
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
Jo jo díky moc,kouknu na ní,ta mě ta řemenice nenapadla, pač servo a vše funguje normál tak mě nenapadlo,že by se protáčela jen za studena! Klínák sem dával novej a je v pohodě! Takže říkáte sundat-zavařit a bude klid jo??? Ty zvuky- je to takové pištění a skřípání zároven,fakt hruza to natočit v noci mezi barákama když odjíždím třeba ve dvě do práce 

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
-
- Aktivista
Tak sem dnes řemenici sundal s tím že jí zavařím dle vašich rad a ono ejhle- střed je Alu a vnejšek s drážkama Fe !!! Jo a je vidět na tom středu že se to protáčelo je to tam vyleštěný,ale jinak jí rukou neprotočím ani ránu. Tak si myslím že to moje ceočko nepobere tak by mě zajímalo kdo a jak ste to vařil??? Jedine mě napadá to nák svrtat ,ale i to bude problém, pač to bude ujíždet do toho hliníku 

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
Víš nákou cenu? nenašel sem to nikde! A abych pravdu řek radši bych strkal peno do pašíka kterého mám 14 dní než do feliny, která už me moc nebere a je jen pro tažné a žene nebo mě do práce
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR