čip ze 101k na 145k a spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Ja mam presne tuhle upravu na Passatu 1.9 TDI PD 100HP -> 145HP. Pokud nebudes jezdit moc prasecky tak by nemel bejt problem... Ja ale trochu prasecky semtam jezdim takze spojka kdyz je studena treba po ranu, tak trochu zacina skubat, ale zatim nic vazneho.
Passat B5,5 1.9 TDI PD (AVB), 100HP powered by Reesha -> 145 HP
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
a neptal ses třeba v servisu kolik by mohla vydržet navíc Nm než je série ? Jel jsi někdy v Pašíkovi origo 96 kW ?Fox píše:Ja mam presne tuhle upravu na Passatu 1.9 TDI PD 100HP -> 145HP. Pokud nebudes jezdit moc prasecky tak by nemel bejt problem... Ja ale trochu prasecky semtam jezdim takze spojka kdyz je studena treba po ranu, tak trochu zacina skubat, ale zatim nic vazneho.
-
- Sběrač informací
Neptal a pochybuju ze by to vedeli...bobo píše:a neptal ses třeba v servisu kolik by mohla vydržet navíc Nm než je série ? Jel jsi někdy v Pašíkovi origo 96 kW ?Fox píše:Ja mam presne tuhle upravu na Passatu 1.9 TDI PD 100HP -> 145HP. Pokud nebudes jezdit moc prasecky tak by nemel bejt problem... Ja ale trochu prasecky semtam jezdim takze spojka kdyz je studena treba po ranu, tak trochu zacina skubat, ale zatim nic vazneho.
V 96kW verzi jsem bohuzel nikdy nejel.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
a půjdeš do dalšího zvyšování třeba příští rok ?Fox píše:Neptal a pochybuju ze by to vedeli...bobo píše:a neptal ses třeba v servisu kolik by mohla vydržet navíc Nm než je série ? Jel jsi někdy v Pašíkovi origo 96 kW ?Fox píše:Ja mam presne tuhle upravu na Passatu 1.9 TDI PD 100HP -> 145HP. Pokud nebudes jezdit moc prasecky tak by nemel bejt problem... Ja ale trochu prasecky semtam jezdim takze spojka kdyz je studena treba po ranu, tak trochu zacina skubat, ale zatim nic vazneho.
V 96kW verzi jsem bohuzel nikdy nejel.
-
- Sběrač informací
No pomalu prestava stacitbobo píše:a Intercooler,já jen jestli ti stačí 145hp nebo ne...vidím že neFox píše:Rad bych, ale ted na tom jsem finance hodne spatne. Kazdopadne na dalsi zvyseni by to chtelo trysky a silnejsi spojku.

Je to navykove.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
takhle nebude stačit ani 180hpFox píše:No pomalu prestava stacitbobo píše:a Intercooler,já jen jestli ti stačí 145hp nebo ne...vidím že neFox píše:Rad bych, ale ted na tom jsem finance hodne spatne. Kazdopadne na dalsi zvyseni by to chtelo trysky a silnejsi spojku.![]()
Je to navykove.

pokud se sem tam pořádně zaakceleruje a pak se jede většinou rozumně, IC celkem stačí...ale jakmile se to drží delší dobu na max, teplota vzduchu vyletí na 80-90C, začne víc hulit a výkon jde dolů...
takové jsou mé zkušenosti...

Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Jim píše:pokud se sem tam pořádně zaakceleruje a pak se jede většinou rozumně, IC celkem stačí...ale jakmile se to drží delší dobu na max, teplota vzduchu vyletí na 80-90C, začne víc hulit a výkon jde dolů...![]()
a kolik máš koní zvýšeno oproti sérii ? prý se upravuje i prostor mezihladiče stlačeného vzduchu
Ahoj, nevíš náhodou jakou spojku má B5 85kW PD ?Já taky uvažuju o čipu, ale podle mě je to třeba oproti Golfu trošku těžší a když ho nakrmíš tak asi nebude stíhat ani 240 co? A kolik se dá dostat z PD HP nevíš? Při zachování seriových komponentů?Lusťa píše:no myslim,že to necháme někomu,kdo to ví přesně, já to tedy nevim, ale to co jsem výše napsal, jsem vycházel z toho,že má 240mm spojku
Díky za info.
VW Passat 3C2 2.0TDI