martinsidlo píše:Ten kolíček vadit nebude,to bude na polohování páčky ale máš tam asi dva ty zacvakávací pojistky,šroubovákem odpáčit,pod těma torxama u štítku,dej vědět,jak jsi dopadl
Pod torxama nic není jen díra, čím se chytá spodní a horní část.
Trochu lépe jsem to označil, červeně vyčerchovaná plocha (je to plast destička která překrývá tělo v němž je schován ten mechanismus) nemohu oddělit od těla páčky tempomatu, směr.světel a dálk.světel.
Pokoušel jsem se to páčit, ale nehýbe se to a nechce se to povolit, když to udělám silou tak se to asi zlomí a mohu opravdu koupit nový kus šroubky mám samozřejmě venku
odděláš torxíky a pak vezmeš tvrdej drát nebo pérko co drží gumky v liště na štěrače a strčíš ji sem viz. obrázek a odehneš dva zajišťovací zobáčky a rozebereš to, dokonce jsou na tý fotce vidět, musí se to strkat z druhé strany než je na to teď vidět
Myslim ze to pitvani je zbytecna prace.Nastrikat kontaktol kolem packy (vyplavit)ze vsech uhlu.Hohne procvakat na vsechny strany a rozpustenou sracku vyfoukat kompresorem.Odskouseno dokonce bez demontaze z volantu.
[quote="Huml"]odděláš torxíky a pak vezmeš tvrdej drát nebo pérko co drží gumky v liště na štěrače a strčíš ji sem viz. obrázek a odehneš dva zajišťovací zobáčky a rozebereš to, dokonce jsou na tý fotce vidět, musí se to strkat z druhé strany než je na to teď vidět
Myslíš tady tydle zobáčky, strčit drát (červeně označen) do dírky a ty zobáčky se zasunou (žlutě označeny, směrem vyobrazeným v obrázku)..
Už to mám, koupil jsem páčku od Ladase a dal tam novou (stála mě 1100,-Kč), podle mě to nemá smysl rozebírat a čístit, v měděném plechu jsou vymačkány drážky od toho jak tam po nich jezdí jezdec a to bude dřív nebo později dělat paseku.
Jinak Humlovi díky za rady, mám olšový ruce tak jsem zvolil výměnu
Nějaké foto: žlutá šipka ukazuje kde mi to prasklo.
Taky jsem už koupil novou páčku za 560kč origo ale bez tempo.Starou jsem bez problému rozebral (Huml dal inspiraci,radu) a dělá to opravdu ta vazelína ale já ji měl proteklou až na druhou stranu a tak nějaký kontaktol nemohl pomoci.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené