VIS 3 cz

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Super
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Super »

ak ti ide tak sa nechval ale daj link aby isiel aj nam ostatnym
SB113
Nováček

Příspěvek od SB113 »

Mám origo VIS 3,5. Kúpil som ho tu :http://www.pc-autodiagnostika.cz/, teraz stojí 780,- s DPH. má to výhodu, novšie verzie si sťahujem zo svojho účtu bezplatne
Ivan.BJ
Nováček

Příspěvek od Ivan.BJ »

tak to je super cena
cumelsk
Nováček

VIS 3,5

Příspěvek od cumelsk »

26€ (780sk)je fakt veľmi slušná cena za takúto príručku. V cene sú aktualizácie ktoré získavate zdarma. AK si program kúpite podporíte jeho rýchlejší rozvoj pretože autori dostanú výplatu za svoju prácu, takže môžu rozvoju VIS venovať svoj čas.Zakúpením VIS budú rýchlejšie pribúdať nové verzie príručky preto si myslím že sa oplatí podporiť tento software.
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

A kdyby ti za každou nalezenou chybu něco vrátili, tak by jsi ještě něco vydělal... :roll:
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
HanZ
Aktivista

Re: VIS 3,5

Příspěvek od HanZ »

cumelsk píše:26€ (780sk)je fakt veľmi slušná cena za takúto príručku. V cene sú aktualizácie ktoré získavate zdarma. AK si program kúpite podporíte jeho rýchlejší rozvoj pretože autori dostanú výplatu za svoju prácu, takže môžu rozvoju VIS venovať svoj čas.Zakúpením VIS budú rýchlejšie pribúdať nové verzie príručky preto si myslím že sa oplatí podporiť tento software.
100% souhlasím, koupí originálu podpoříte vývoj, který rozhodně něco stojí...

Nicméně v tomto případě bych již byl na vážkách. S ohledem na současné trendy v diagnostice se to již nevyplatí. Z nejnovějších modelů 2010/2011 tam není téměř zhola nic užitečného a asi jen tak nebude. Navíc tam jsou dodnes uvedeny postupy, které nefungují a nikdy nefungovali.

Podporovat originály ano,ale člověk si musí rozmyslet, co podporovat ;-)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
DOMI
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od DOMI »

A není jiná alternativa místo visu ?
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

HanZ:
Tak jim nabídni tu tvou vylepšenou a doplněnou verzi...
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

MAX píše:HanZ:
Tak jim nabídni tu tvou vylepšenou a doplněnou verzi...
Pokud je lepsi a nejsou tam chyby tak dam kacky radsi tobe nez za vis . Tak jak to je?
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

Myslel jsem nabídnout jí sem.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Asi takhle, mám to zatím víceméně na papíře...teď jsem sednul na delphi a C++. Už mám hotovou kostru, ještě doplním data a myslím, že to pustím jako shareware do stvěta. Bude to EN/CZ, jelikož tady v čechách se nedá o placení vůbec hovořit...Tak to snad ještě letos dodělám a klidně hodím i sem. Nejsem moc zdatnej programátor, spíš úpravce,ladič a hledač chyb...

Co se týče VISu, jsou tam vesměs informace opsané z CZ DP. Bohužel dost nepřesně opsané a u 90% informací chybí reálné otestování.

Třebas konkrétně: Víte proč se někdy stane u přizpůsobení immo1, že po několika startech (většinou 3), nebo po odstavení delší 30min zapomene klíč?
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
ramon
Nováček

Příspěvek od ramon »

no mohol by niekto zverejnit ako hacknut Vis 3.5 ako to bolo pri Codiingcalculatore 2.0 ale ako pozeram tak uz je Codiingcalculator 2.5 takze ideme skusat :)
ramon
Nováček

Příspěvek od ramon »

mohol by niekdo uploadnut hodit odkaz na origo Codiingcalculator 2.5 ? mam len VAG-com standard neviem stiahnut CC 2.5 :)
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

jo, hackni to, nic na tom není...a přesně votom to je!! Pro takovýhle lidi nemá smysl cokoliv dělat...průser je, že statisticky je takovejhle čecháčků (v tvém případě čechoslováčků (aby ses neurazil slováčků)) většina...
leguan
Aktivista

Příspěvek od leguan »

HanZ ma pravdu plně s ním souhlasím vždyt to přece není takovej ranec koupit si to origo a pak se tyhle lidi divěj že je ten vis nic moc že čekali mnohem víc ale ta příčina je přesně tady
Tiguan 2 2.0 tdi
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“