Moderátoři: šulda, Moderátoři
koupil jsme v PORCHE na B5.5 origo kit za 2.4 včetně návodu, montáž v pohodě, ale demontáž je pakárna, konektory jdou super s drátem od stěračů.Matrix píše:Já si objednal páčku od firmy Molpir (od firmy Elerte sem vrátil, kvalita plně odpovídá ceně - 821,- a z firmy Magicar mi zase nepřišlo nic a navíc nikdo od nich anina emaily nereagoval). Firma Molpir dodává originální páčky do servisů Škoda, takže to co koupíte u nich je skutečně originální páčka ze super peníze. Mě to vyšlo za 2.858,- Kč a do druhého dne od obědnání sem ji měl doma. Je to ta páčka s kolébkou ze superba. Problém ale nastal, že mi k tomu přiložili i návod k Superbu a né k oktávii, kde se dávaj piny do bíleho konektoru a připojuje se ten volný jeden pin na spínač sešlápnutí spojky, místo do černého konektoru a volný pin do pojistkovky, což mi došlo¨pozdě, takže jsem už rozebral konektor u spojky a zacvaknul tam ten pin, a ted mi to nejde rozebrat zpátky bez vypichováku. Montáž je jinak pohoda jen sem musel s napůl rozebraným autem bez pytle ve volantu ještě rychle o půl devátý večer do hornbachu pro 12ti hranou hlavu M12, kterou se povoluje volant a kterou sem doma neměl. (taky to mohli ty bejci napsat v dílenských příručkách). Nikde problém skutečně není, ale zastavil sem se na vypichování těch pinů z pojistkovky a pak na znovu vypíchnutí pinů u spojkového spínače, což musím nechat až na dnešek na speciálizovanou firmu, protože mi to prostě nejde
rý je ještě porod dostat pak piny do toho konektoru, jak tady někde už psal Mvolesko, takže to mě čeká ještě dneska. Jinak všechno fotím, tak pak někde vystavím postup jak na to.
Jsou tam s kolebkou i s tlacitkem...oba dva typy!fabka píše:Aka je to packa?piloun píše: Taky potvrzuju, prisel i s kabelazi za tech 821.V mem pripade pro Fabii. Nemate nekdo zapojeni pro Fabii?popripade jsetli jsou nejake problemy.Diky predem!Je to ta s tou koliskou na boku ako na SuperB (3U0 953 513 D), alebo iba s tlacidlom (8L0 953 513 J) origo na fabiu? Na obrazku sa mi zda je ta s tym tlacidlom
Na www.elerte.cz jsou i originální, včetně kabeláže a schéma zapojení... ale hlavně za cenu 1416,- Kč s DPH!!švihák píše:koupil jsme v PORCHE na B5.5 origo kit za 2.4 včetně návodu, montáž v pohodě, ale demontáž je pakárna, konektory jdou super s drátem od stěračů.Matrix píše:Já si objednal páčku od firmy Molpir (od firmy Elerte sem vrátil, kvalita plně odpovídá ceně - 821,- a z firmy Magicar mi zase nepřišlo nic a navíc nikdo od nich anina emaily nereagoval). Firma Molpir dodává originální páčky do servisů Škoda, takže to co koupíte u nich je skutečně originální páčka ze super peníze. Mě to vyšlo za 2.858,- Kč a do druhého dne od obědnání sem ji měl doma. Je to ta páčka s kolébkou ze superba. Problém ale nastal, že mi k tomu přiložili i návod k Superbu a né k oktávii, kde se dávaj piny do bíleho konektoru a připojuje se ten volný jeden pin na spínač sešlápnutí spojky, místo do černého konektoru a volný pin do pojistkovky, což mi došlo¨pozdě, takže jsem už rozebral konektor u spojky a zacvaknul tam ten pin, a ted mi to nejde rozebrat zpátky bez vypichováku. Montáž je jinak pohoda jen sem musel s napůl rozebraným autem bez pytle ve volantu ještě rychle o půl devátý večer do hornbachu pro 12ti hranou hlavu M12, kterou se povoluje volant a kterou sem doma neměl. (taky to mohli ty bejci napsat v dílenských příručkách). Nikde problém skutečně není, ale zastavil sem se na vypichování těch pinů z pojistkovky a pak na znovu vypíchnutí pinů u spojkového spínače, což musím nechat až na dnešek na speciálizovanou firmu, protože mi to prostě nejde
rý je ještě porod dostat pak piny do toho konektoru, jak tady někde už psal Mvolesko, takže to mě čeká ještě dneska. Jinak všechno fotím, tak pak někde vystavím postup jak na to.