Utahujme si opasky , Německo už máme skoro nadohled:)))))

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Bobe G3 a kam půjde Tvůj synáček /dcerka/ po studiu na vysoké..do výroby?A že se umožnilo studovat většímu množství studentů je samozřejmě v pořádku, vím, kdo tehdy po maturitě chtěl studovat, co nám řekl ředitel- V první řadě ti, co nejsou v SSM na vysokou zapomeňte ..A kdo dnes vede univerzity, mají akademickou svobodu, studenti se podílí na řízení univerzit a po státu chtějí jen jedno-dej prachy a drž hubu. A jelikož dostávají prachy za studenta, berou, koho chytí na ulici a někde dokonce nemají přijímačky.. A to, že je í vzdělanců potřeba je fakt, ale prostě nemůžou studovat všichni.. Proč je málo řemeslníků a proč každý Lojza vykloubenej chce mít doma magistra ?Aby si vydělal prachy, ty ne? Ty chceš taky, aby Tvoje děti měli vysokou životní úroveň a nechceš, aby se špinily.. Tak si to zaplať, děti ti to potom vrátí... :)
nepropadat panice...
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Máš svůj názor. Jo. Půl života jsem se živil rukama a neubylo mě. Odpověz si na otázky na které jsem se ptal a máš rozhřešení. Třeba - Plán financování škol nezávisle na počtu studentů, zákaz sponzoringu rodičů, slušné platy pedagogům ruku v ruce s přiznáváním majetku. atd. Děti půjdoiu do výroby, kam by asi z techniky šli? Prachy? Radši bych aby byli spokojené, já se špinil a neubylo mě, tak co.
G3 Variant synchro
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, je to přirozené, když mají na studium byla by škoda, kdyby skončili ve skladu. Mne jen trochu mrzí, že vzpomínám jaké bedny se mnou byly ve třídě na střední , které se nemusely učit a poučovaly učitele tak, až jim lezly na nervy a bylo vidět že vysoká je pro ně jediné řešení..Osobně jsem tyhle talenty měl ve velké úctě, protože mě to tak nepálilo, integrály a derivace jsem nenáviděl a mimo oblastí, které se dotýkaly aut a motorek mne to nebavilo. A představa, že bychom oba měli tituly inženýra , tak je něco špatně.. On by musel být otráven a já se musel stydět.. :)
nepropadat panice...
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Inteligence jako taková se vzděláním nesouvisí. Takže inženýrem/právníkem může být i blbec, který má schopnost se něco naučit, jedním ze znaků inteligence ale je používání naučených informací. Mě je jedno kdo má z mých přátel vzdělání a jaké, ale jestli je fajn a můžu se na něj spolehnout.
G3 Variant synchro
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, tak to je..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“