Utahujme si opasky , Německo už máme skoro nadohled:)))))
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Koukám, že to tady začíná jako v Řecku, kdo začíná šetřit, nebo nedejbože zdražovat, je idiot..Je třeba šetřit, ale nesmí se to dotknout nikoho z nás..Za všechno mohou banky a boháči , a když už to nestačí tak živnostníci, soukromníci , podnikatelé , potom Němci, USA , popřípadě emigranti..Bude asi lepší zvolit Sobotku, který všem potřebným přidá, protože naše dluhy jsou malé proti ostaním, ne? Pamatuji, když se jen začalo mluvit o nějakém dluhu, nikdo ani necekl, Klause jako ekonoma to vůbec nezajímalo, Gross, Paroubek, Sobotka rozhazovali plnými hrstmi , lid si chrochtal, koruna byla silná a stovky magistrů s ekonomickým vzděláním tvrdilo, že dluh je bežná věc, potřebná k novému růstu..Při volbách 2006 Paroubek Topolánek oba dva naslibovali "moudrému lidu" i nemožné a když Topolánek vyhrál byl s hochy zděšen, jaké našli finanční hroby po socáncích.. Pamatuji Sobotku, který ani necekl a jen blekotal , když byl konfrontován s tím, co způsobil..Začala krize a najednou zloděj křičel chytte zloděje..Odbyt šel do prdele , ale oni jsou sobliga..Politici to mají na triku, ale mi taky..A kdyby někdo chtěl jen krást , tak přeci nebude zdražovat, ale bude přikrádat a občanům rozdávat, ať to lehne..Mám radši někoho, kdo mi řekne, že jsme v háji a budeme platit, než někoho, kdo bude tvrdit, jak jsme úžasní a že o nic nejde...
nepropadat panice...
pakliže je něco směřováno na mě , tak já se rozhodně nikoho nezastávám ale ani neřikám že tahle mafie včele s timhle kokotem je samospásná , oni sou tu proto aby ožebračovaly ...tečka
úřad pro úředníka , ministerstvo pro ministry atd..
vy snad věříte že to někomu kromě jich pomůže??
Víš Jericho , nechci se tě dotknout ale Tvý soudy z baráčku od ženy s dílnou načerno a bez dětí a dvěma staletýma motorkama je daleko od požadavků průměrnýho čecha žijícího ve městě s dvěma dětma...
úřad pro úředníka , ministerstvo pro ministry atd..
vy snad věříte že to někomu kromě jich pomůže??
Víš Jericho , nechci se tě dotknout ale Tvý soudy z baráčku od ženy s dílnou načerno a bez dětí a dvěma staletýma motorkama je daleko od požadavků průměrnýho čecha žijícího ve městě s dvěma dětma...
Tak nějak, Sobotka/ Nečas - připomínají film blbý a blbější. Vrátil jsem se z rajchu, vejce za 3,2 Kč, sejra taky levnější, holt se mi zdá velmi pravdivé rčení - Komunisti nás vedli 40 let do prdele, ale tihleti novodobí soudruzi našli zkratku. Mám 2 děti na vysoké..... slepice chovat nesmím a o čuníkovi se mi jen zdá.....
to je holt život.

G3 Variant synchro
-
- Přispěvovatel
Myslim si že systém typu- panáka do čela kterej bude mlet krávoviny , spolu s dalšíma panákama a za nim bude loby jako kráva propletená až někam do EU OSN USA ...
a když panák je moc znečištěnej dodaj dalšího...
ten systém je prostě CRAB (nahovno)
a když panák je moc znečištěnej dodaj dalšího...
ten systém je prostě CRAB (nahovno)
Naposledy upravil(a) A6TDI dne 12 bře 2012, 20:50, celkem upraveno 1 x.
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Odborníka , s opravdivým diplomem, nestraníka, se zkušenostma ze světa ,vlastence, zajištěnýho , s všeobecným rozhledem , bez ambice hromadění moci a peněz...třeba tak, pro začátek
ale nejsem politolog , těch je tu jak sraček a řešení jsou jen lidi furt věří na ježíška
to co popisuju je v hrubym rozporu s tim co tam sedí ted , jen pro zajímavost
ale nejsem politolog , těch je tu jak sraček a řešení jsou jen lidi furt věří na ježíška
to co popisuju je v hrubym rozporu s tim co tam sedí ted , jen pro zajímavost
No v nasej modrej chaotickej republike DPH uz dvihli pred rokom, ale vzhladom ktomu ako raketovo idu ceny hore som si to ani nevsimol. Po modrej koalicii ostal bordel jak v tanku, energeticke spolocnosti si fakturuju co chcu a jak chcu, vymyslaju kadejake nezmyselne polatky za tamto a hento, do kadejakych fondov, v zdravotnictve nane love kedze ta pica povolila zdravotnym poistovniam zisky, DSS si veselo rozhadzuju peniaze nasich hlupich oveciek, danovy urad nefunguje bo Miklos si tam nasackoval svoje firmy, Lipsic si chcel kupit Fabie HTP (a nie RS ako nakoniec vysvitlo) za 84.000eur/ks, proste hruza des. Slovensko je krajina neobmedzenych moznosti, u nas sa da ukradnut vsetko. Je to raj pre spekulantov, smelinarov a kadejake zivly. Chce sa mi zvracat. Takze si myslim ze na tom este furt nieste az tak zle ako my. Mate sa este co ucit a aj dohanat aby ste boli v takych srackach ako SR. Na preskolenie vam mozeme poslat Radicovu a Miklosa aby vam ukazali jak nato! Uvidime volby vyhral chvalabohu Fico, sice ziadna vyhra, ale v momntalnej situacii najmensie zlo, tak snad v tom chaose spravy poriadok. Alebo si na rok poziciame Putina 

-
- Přispěvovatel
Koho, koho, koho! Ne jak by měl vypadat. Ale koho! Kdo to je ten tvůj ideál?A6TDI píše:Odborníka , s opravdivým diplomem, nestraníka, se zkušenostma ze světa ,vlastence, zajištěnýho , s všeobecným rozhledem , bez ambice hromadění moci a peněz...třeba tak, pro začátek
ale nejsem politolog , těch je tu jak sraček a řešení jsou jen lidi furt věří na ježíška...