Výběr diagnostiky

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

joe
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od joe »

no a na tabulke na firme a na blocku z registracky musis mat ako zivnostnik adresu domov, to aby vypalnici lepsie vedeli, kam treba ist.
ak nemas - 334 Euro pokuta.
tento stat fakt nema chybu.
mirda15
Přispěvovatel

Příspěvek od mirda15 »

U nás v ČR to není lepší. U mě byly letos 3x, inspektorát práce, bezpečnost práce, životní prostředí. Platím bezpečáka a další odborníky, kteří přijdou, řeknou, co je třeba udělat, změnit, namalovat, nalepit, atd... Ale stejně jak přijde kontrola, tak tě uvaří, kdykoliv se jim zlíbí... :). Je to tak a jinak to asi nebude. Hadr od oleje na zemi= 250.000 Kč pokuta od životního prostředí. To je skutečná pokuta jednomu servisu!!!. :). Mě dostali nálepkou na jedný polici. Nebyla označená nosností. Nedostal jsem žádnej flastr nakonec, byla s nimi domluva. :)
roman
Přispěvovatel

Příspěvek od roman »

Třeba taky musíš mít s sebou kopii živnostňáku, kdykoliv děláš něco mimo sídlo firmy. Když přijdeš ke kamarádovi do servisu s něčím pomoci a chytne tě tam inspektorát práce, je hned problém a možná pokuta. Nemáš čím prokázat, že nejseš jeho černý zaměstnanec.
U kamoše byli tři, věděli, že má ještě jeden východ ze zadu. Dva se postavili ke dveřím a třetí všechny přítomné zkontroloval. Kamoš tam měl zrovna v kanceláři maminku, která mu dělá papíry, tak řekl, že mu jen přinesla ke svačině koláče. Šla radši hned pryč, ale kontrolor se ji hned ptal, jak se ji ty koláčky povedly. Jelikož nevěděla o co jde, tak kamoš honem řekl, že je většinou ke svačině kupuje. Načež maminka řekla, že domácí jsou vetšinou v pondělí, protože jsou od neděle.
Zkontrolovali mu všechny papíry, včetně označení provozovny a vypadli.

Roman
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

jezisikriste.
ten mraz teraz fakt fuka od Bruselu.
pokial u nas pomaha clen rodiny, tak papier na to netreba.
pavloz
Sběrač informací

Díky

Příspěvek od pavloz »

Všem díky za názory a pomoc při výběru, největší dík to Joe :)
Pavloz
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

S potesenim, rad som pomohol.
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

roman píše:Třeba taky musíš mít s sebou kopii živnostňáku, kdykoliv děláš něco mimo sídlo firmy. Když přijdeš ke kamarádovi do servisu s něčím pomoci a chytne tě tam inspektorát práce, je hned problém a možná pokuta. Nemáš čím prokázat, že nejseš jeho černý zaměstnanec.
U kamoše byli tři, věděli, že má ještě jeden východ ze zadu. Dva se postavili ke dveřím a třetí všechny přítomné zkontroloval. Kamoš tam měl zrovna v kanceláři maminku, která mu dělá papíry, tak řekl, že mu jen přinesla ke svačině koláče. Šla radši hned pryč, ale kontrolor se ji hned ptal, jak se ji ty koláčky povedly. Jelikož nevěděla o co jde, tak kamoš honem řekl, že je většinou ke svačině kupuje. Načež maminka řekla, že domácí jsou vetšinou v pondělí, protože jsou od neděle.
Zkontrolovali mu všechny papíry, včetně označení provozovny a vypadli.

Roman
taky se pridam s perlickou, ja delam mechanika na zivnostak ve spanelsku a nedavno mi prisel dopis, ze v sidle firmy nemam registrovanou zdvizku na auta, tak jsem s tim sel k advokatovy a ten mi pro ne pripravil dopis, ze v byte 2+1 ve druhym patre je velmi obtiznej vjezd automobilu a tudiz jsem zdvizku neinstaloval. dobra tupost ne? tady se oficialne plati dan z kazde zdvizky v dilne.
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
mirec
Přispěvovatel

Příspěvek od mirec »

no dobre, a kde potom vykonávas zivnost, ked más prevádzku napísanú na byt v paneláku ?
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

najlepsie riesenie pojazdna dielna ,zrusit prevadzku,do dielne aj tak nema mat zakaznik pristup,a degesi sa do dielne nedostanu aj ked na teba budu chciet daco nasit a budu sa tvarit ze potrebuju spravit auto,treba zit v duchu dnes je doba kedy dokazeme vsetko spravit
mavnutim carovneho prutika a pouzitim vesteckej gule takze prutik a gulu do
kufra a je to
(noteeth) (noteeth) (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“