Výběr diagnostiky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výběr diagnostiky
Ahoj,
pročetl jsem zde snad všechny vlákna a mám z toho v hlavě už guláš.
Přebíram ted servis po starším panovi, který nebyl kamarád s moderní technologii. Tzn. že autoservis fungoval bez diagnostiky a pc.
Ja ted chci investovat do nejake diagnostiky - nejlépe nejaké multi značkové - atal , kts, autocom atd. (nejradsi bych aby sada obsahovala vetsinu propojovacich kabelů)
Bohužel nevim nakolik bude diagnostika vytížená, proto se chci zezačátku určitě vyhnout jakýmkoliv ročním poplatkům za aktualizace.
Diagnostiku chci použivat na mazani serv.intervalu, čtení zavad-mazání zavad, čtení hodnot.
Pokud by šlo nastavovat kliče, imo a tacho. bylo by to velke plus.
Také jsem se zde dočetl že je nejlepší mít na každou značku diagnostiku zvlašt.... Renaul Clip , Vag , Lexia atd .
Mám tyto otazky :
1) jakou diagnostiku pořidit bez nutnosti poplatku za aktualizace ?
2) jak to funguje u diagnostik jako je treba VAG a CLIP s aktualizacema ?
3) co by jste mi doporučili ?
Všem díky moc za odpovedi.
pročetl jsem zde snad všechny vlákna a mám z toho v hlavě už guláš.
Přebíram ted servis po starším panovi, který nebyl kamarád s moderní technologii. Tzn. že autoservis fungoval bez diagnostiky a pc.
Ja ted chci investovat do nejake diagnostiky - nejlépe nejaké multi značkové - atal , kts, autocom atd. (nejradsi bych aby sada obsahovala vetsinu propojovacich kabelů)
Bohužel nevim nakolik bude diagnostika vytížená, proto se chci zezačátku určitě vyhnout jakýmkoliv ročním poplatkům za aktualizace.
Diagnostiku chci použivat na mazani serv.intervalu, čtení zavad-mazání zavad, čtení hodnot.
Pokud by šlo nastavovat kliče, imo a tacho. bylo by to velke plus.
Také jsem se zde dočetl že je nejlepší mít na každou značku diagnostiku zvlašt.... Renaul Clip , Vag , Lexia atd .
Mám tyto otazky :
1) jakou diagnostiku pořidit bez nutnosti poplatku za aktualizace ?
2) jak to funguje u diagnostik jako je treba VAG a CLIP s aktualizacema ?
3) co by jste mi doporučili ?
Všem díky moc za odpovedi.
Pavloz
Jak velkou investici do toho plánuješ?Věř tomu že když už ji budeš mít tak teprve zjistíš jak jsi mohl bez ní fungovat.Za mě Kts ale je tam roční poplatek
nebo atal tam aktualizovat nemusíš.pokud vládneš anglicky tak Launch.
Další diag je devcom kde si mužeš dokupit jen značky které chceš.
pokud chceš info ohledně kts kontaktuj uživatele joe.
Hlavně tyto diag mají sw legální není to klon takže budeš moc diag fakturovat.
nebo atal tam aktualizovat nemusíš.pokud vládneš anglicky tak Launch.
Další diag je devcom kde si mužeš dokupit jen značky které chceš.
pokud chceš info ohledně kts kontaktuj uživatele joe.
Hlavně tyto diag mají sw legální není to klon takže budeš moc diag fakturovat.
Nadtím taky uvažuju, pořídit na každou značku solo mašinu. Našel jsem na Renaulty - nejaky Clip , na Citrony a Pazouty Lexiu atd - cenove vychazí na cca 3-5 jedna, tak se mi zda ze budu na tom stejnym jak kdyz poridim jednu multifunkcni. Jen nevite jak je to u techto diagnostik s aktualizacema?
Pavloz
no, ono zacat s diagnostikou cinskymi kopiami OEM diagnostik nie je dobry napad.
1.) ak pride nejake ine auto, nez take, na ake mas diagnostiku, co potom ? poslat ku konkurencii ? ten zakaznik sa uz viac k tebe nevrati...
2.) ak sa cinsky kablik pokazi (a raz to u ciny pride, skor ci neskor), tak si bez diagnostiky... a zase posielat zakaznikov prec...
3.) ak si doteraz s diagnostikami nerobil, tak naucit sa ovladat viac druhov dealerskych programov nie je jednoducha uloha. kazdy program vyzera inak, ma svoje ovladanie, a kym ho zvladnes mozu prejst mesiace...
4.) niektore OEM diag. aplikacie sa navzajom biju, nemozu byt instalovane na tom istom pocitaci (resp. v tom istom operacnom systeme). vyriesit sa to da, ale uz to nie je trivialne...
osvedceny postup je taky, ze si treba zaobstarat ako zaklad multibrand a ak sa zisti, ze potrebujes u niektorej konkretnej znacky ist hlbsie, tak investovat do OEM diag.
nepoznam nikoho, komu by sa osvedcil opacny postup, snad jedine v pripade, ze si pevne rozhodnuty specializovat sa na niektoru konkretnu znacku a ostatne proste posielat prec. aj tam by som ale asi isiel do originalu, nie do cinskej kopie (vid. bod 2.) )
1.) ak pride nejake ine auto, nez take, na ake mas diagnostiku, co potom ? poslat ku konkurencii ? ten zakaznik sa uz viac k tebe nevrati...
2.) ak sa cinsky kablik pokazi (a raz to u ciny pride, skor ci neskor), tak si bez diagnostiky... a zase posielat zakaznikov prec...
3.) ak si doteraz s diagnostikami nerobil, tak naucit sa ovladat viac druhov dealerskych programov nie je jednoducha uloha. kazdy program vyzera inak, ma svoje ovladanie, a kym ho zvladnes mozu prejst mesiace...
4.) niektore OEM diag. aplikacie sa navzajom biju, nemozu byt instalovane na tom istom pocitaci (resp. v tom istom operacnom systeme). vyriesit sa to da, ale uz to nie je trivialne...
osvedceny postup je taky, ze si treba zaobstarat ako zaklad multibrand a ak sa zisti, ze potrebujes u niektorej konkretnej znacky ist hlbsie, tak investovat do OEM diag.
nepoznam nikoho, komu by sa osvedcil opacny postup, snad jedine v pripade, ze si pevne rozhodnuty specializovat sa na niektoru konkretnu znacku a ostatne proste posielat prec. aj tam by som ale asi isiel do originalu, nie do cinskej kopie (vid. bod 2.) )
muj názor je že 20 tis asi toho moc nevykouzlíš :/ pořádná stojí třeba i 50 tis
takhle třeba vypadá zajímavě http://www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/ ... rscan-full nevim její funkčost ale má to většinu aut
nebo takhle vypadá třeba zajímavě http://aukro.cz/profesionalni-diagnosti ... 84927.html
a nějaká obyčejná http://aukro.cz/diagnostika-carbrain-c1 ... 30430.html
ale asi by se chtělo zeptat někoho kdo to dělá dlouhodobě a třeba t i prodává
takhle třeba vypadá zajímavě http://www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/ ... rscan-full nevim její funkčost ale má to většinu aut
nebo takhle vypadá třeba zajímavě http://aukro.cz/profesionalni-diagnosti ... 84927.html
a nějaká obyčejná http://aukro.cz/diagnostika-carbrain-c1 ... 30430.html
ale asi by se chtělo zeptat někoho kdo to dělá dlouhodobě a třeba t i prodává
Audi s8 d3 5.2 v10
ne kts je multy diagnostika daju sa snou u mnohych aut kodovat kluce prisposobovat strekovace ma v sebe osciloskop super napovedu s tech.vykresmy ale ku kodovaniu immo potrebujes pin nato ziadna multy nieje ani vagom nevicitas immo potrebujes nato napr super vag ale to su uz ine prachy a kazda znacka auta podobne ,to uz je o inych peniazoch ale vsetky auta aj tak kablom neidu alebo programator pajacia stanica atd. nemysly ze ked kupis napr clip na renaulty budes vypinat imma,alebo lexiu na citroen peugeot....musis zvazit co potrebujes...ci diagnostikovat alebo vypinat imma a prehravat jednotky...