VÝMĚNA TURBA

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jayson
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jayson »

Hromy22 píše:Ladas a ostatní: Inzerát jsem zadával když občas ještě regulovalo
Takže seřízené, vyvážené, plně funkční, TOP stav = občas ještě regulovalo.

OK, jenom jsem chtěl poukázat na něco co mi nesedělo, svůj názor jsem si udělal, přeju ti ať to dáš všechno dokupy a budeš moct jezdit.
Hromy22
Přispěvovatel

Příspěvek od Hromy22 »

Seřízené bylo v turbosportu, vyvážené taky, možná to plně funkční trošku pokulhává.

Vpohodě, díky snad jo.
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

favo píše:A to je přesně ono, proč vím že do mého auta půjde pouze to turbo na který mi dá výrobce záruku.
Žádnej hybrid i kdyby byl vymyšlený sebelíp, ale pouze a jen originální turbo ve kterým se kromě výrobce nikdo jiný nehrabal.
Raději předpotopní VB s "definovanou životností" která ostatně předčí všechny ty rádoby hybridy a repasy.
Taky mam v aute jen a pouze "predpotopni" a zastaraly VB , ale dal jsem novy , montaz byla plug & play a taky pri ladeni na brzde to turbo presne reagovalo na to co po nem TDI Fun a posleze RJ pozadoval . Odladeno za hodinu a pul, a predevsim zadny prefuky, zadny nouzaky, zadny kour , a v klidu a pohode se vozim :) , No Problem Samozrejmosti tady je hlavne kvalitni uprava SW od TDI FUN

Za sebe a po svych zkusenostech (negativnich) uz mi do chalupy zadny hybrid, repas a vojety turbo ( i kdyby vypadalo sebelip) nikdy nesmi :x
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Hromy22
Přispěvovatel

Příspěvek od Hromy22 »

Jinak už mě to opravdu nebaví řešit. Teď mám myšlenky na nový věci. Takže už nebudu reagovat. Mějte se :)
FRANC PAVEL
Nováček

Příspěvek od FRANC PAVEL »

Jo máš pravdu je to děs 77 kW...právě jsem chtěl nechat použít z 96 kW...aspoň to...
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“