Bliká mi climatronic

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Kristinno
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Kristinno »

vagus píše:
elit píše:
vagus píše:
Aktivace: stisk /ECON/ a současně /Vnitří cirkulace/ na 2 sekundy ---> test je aktivní

pomocí /teplota +/ se ukáže další chybový kód

až se ukážou všechny chyby, objeví se 000 ---> konec výstupu chyb, pokud v paměti žádné chyby nejsou zobrazí se 444 ---> žádné chyby.

vymazání paměti chyb: po výstupu všech chybových kódů a zobrazení 000 (žádné další chyby) stisknout /ECON/ na 2 sekundy. Vymázání je potvrzeno hláškou 444 ---> žádné chyby.

Opuštění diag. režimu = krátkým stiskem /ECON/

Tabulku chyb ti celou překládat nebudu, napiš co ti to ukazuje a já ti přeložím jen to. 8)
čau prosimta ja mam tiež problem s klinov mne sa pri diagnostike zobrazi i 0 to co znamena?
Re-volt
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt »

White50cent píše:Zdarec chlape teď jsem měl ten samej problem 2 minuty a je to v cajku! Ve VAG-COMu ti to vyhodí 1 chybu v Climatronicu a musí se tam nahrát nový kód do řídící jednotky Climatronicu sedí i kód ze Škoda SuperB.
Mohl by si prosím blíže specifikovat ty info o novém kodu,díky.Řešíme ted problém na T5 a to ten,že svítí chyba 00766(čidlo v predu ci tak nejak) a nespína kompresor,soustava naplněna ....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“