Bliká mi climatronic
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bliká mi climatronic
Ahoj, asi 3 dny mám problém s climatronicem, při startu začne blikat celý displej, ale pak se to srovná, normální to určitě není, nemáte zde prosím s tímto někdo nějakou zkušenost? Sorry, hodil jsem ten můj problém do špatné rubriky ale nejsem schopen to převexlovat.
Jo, ještě - blikne to 8-10, teď přesně nevím.
Jo, ještě - blikne to 8-10, teď přesně nevím.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Preferuji také VAG-COM, ale z nouze lze i přes ten panel. Návod je zde:serviceMan píše:Nebo jestli někdo tady si pamatuje, lze vyčíst závadu i z panelu, ale si nepamatuju jak...
http://home.eplus-online.de/olbe/pdfs/C ... Superb.pdf
- lubomt
- Aktivista
Zväčša sa to rozblika,ked tu vyfuci klima. To znamena,vznikne netesnost a freon vyfucí,vtedy vzdy pri starte blika klimatronik. Divim sa ze ti to sem nikto nenapisal... 

PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Alebo sa pokazi potenciometer, alebo zasekne klapka...lubomt píše:Zväčša sa to rozblika,ked tu vyfuci klima. To znamena,vznikne netesnost a freon vyfucí,vtedy vzdy pri starte blika klimatronik. Divim sa ze ti to sem nikto nenapisal...
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
-
- Přispěvovatel
Zdravím odborníky...
Mám v autě klimatizaci, ne klimatronik, takovou tu na čudlík, ale je to už ten navější typ, který nemá tlakový senzor čtyřvývodový, ale třívývodový. Dlouho jsme nemohl nalézet nikoho, kdo by mi řek jak to pracuje, klimoška totíž nespíná ... Tlak tam je, nechal jsme to přeměřit, dokonce jsem zkusil vyměnit ten tlakový spínač, ale ani ťuk. Někdo mi říkal, že tohle nemá řídící jednotku, ale pouze nějaké spínače na levé straně pod světlem, má s tím někdo nějaké zkušenosti, v čem by mohl být problém .. ??? Nebo kdyby bylo nějaké schéma .. ??
Díky ..
Mám v autě klimatizaci, ne klimatronik, takovou tu na čudlík, ale je to už ten navější typ, který nemá tlakový senzor čtyřvývodový, ale třívývodový. Dlouho jsme nemohl nalézet nikoho, kdo by mi řek jak to pracuje, klimoška totíž nespíná ... Tlak tam je, nechal jsme to přeměřit, dokonce jsem zkusil vyměnit ten tlakový spínač, ale ani ťuk. Někdo mi říkal, že tohle nemá řídící jednotku, ale pouze nějaké spínače na levé straně pod světlem, má s tím někdo nějaké zkušenosti, v čem by mohl být problém .. ??? Nebo kdyby bylo nějaké schéma .. ??

-
- Přispěvovatel
Skutečně tvoje klimatizace RJ nemá a tedy nejde udělat diagnostika, vlevo pd světlem na podběho odspoda je řídící jednotka dochlazování, ta většinou pokažená není. Spíš bych to viděl na nějaké teplotní čidlo, ale pokud to chceš vyzkoušet teď, tak musíš někam, kde je dvact stupňů, abys poznal jestli to funguje...
Pod 5 stupňů vzduchu a nad 110 stupňů vody je klima odpojená čidlama...
Pod 5 stupňů vzduchu a nad 110 stupňů vody je klima odpojená čidlama...
-
- Přispěvovatel