Je to taky Jarov Praha,a bylo to asi gumama,měl jsem nový Nokiany a furt hrabaly nebo co to ten "pytlík" mektal.BOSCHFMTuning píše:![]()
ten graf od sokola je dobře nekomerčně vyfocen
![]()
jinač jsou to pekne "dolomity" ... je to motorem nebo brzdou ?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Je to taky Jarov Praha,a bylo to asi gumama,měl jsem nový Nokiany a furt hrabaly nebo co to ten "pytlík" mektal.BOSCHFMTuning píše:![]()
ten graf od sokola je dobře nekomerčně vyfocen
![]()
jinač jsou to pekne "dolomity" ... je to motorem nebo brzdou ?
Dobrý a kde je graf?iTD píše:Tak chlapi koukám! Nevim jesli sem patřím, ale některý to bude zajímat. Golf II 1,6 TD : turbo origo, po malé úpravě tlačí 1,8 baru!!! Montáž IC, trochu čerpadlo, trochu výfuk a na brzdě ukázal 105k a toč. moment 190Nm, na starýho astmatika docela dobrý. Akorát DOST hulí! jo avše bylo děláno po domácky, a z nerezu. původně 70k a 135nm
Není to Louka ale Dlouhá Lhota a 1.000,- je dost přehnaný na neznámou brzdu,Chtěl jsem ale 1.000,- kč nedám to radši zajedu na Jarov na vyzkoušenou brzdu za 1.090,-kčJirkaŠ píše:Vážení tuneři tuto sobotu si můžete nechat změřit výkon motoru na Tuning Extrem Show Dlouhá Louka u Příbrami.Cena za změření byla pro tuningové akce stanovena na 1.000,-Kč,každé další měření bude s individuální slevou.
v mimoni bude za 800kč,že by si na to pořadatelé srazu něco přirazili????Sokolda píše:Není to Louka ale Dlohá Lhota a 1.000,- je dost přehnaný na neznámou brzdu,Chtěl jsem ale 1.000,- kč nedám to radši zajedu na Jarov na vyzkoušenou brzdu za 1.090,-kčJirkaŠ píše:Vážení tuneři tuto sobotu si můžete nechat změřit výkon motoru na Tuning Extrem Show Dlouhá Louka u Příbrami.Cena za změření byla pro tuningové akce stanovena na 1.000,-Kč,každé další měření bude s individuální slevou.
V pohodě,ještě mě napadá co to je první měření???To jako na jedno auto na jednom srazu,nebo jak to je,co když se domluvíme např.5lidí??cena je smluvní,nebo bude jina nabídka,nebo je to pevná cena?JirkaŠ píše:Omlouvám se za tu Louku,má to být Lhota.
Sokolda:Nikoho nepřemlouvám,aby měřil u nás.Pozdravuj na Jarově.
Cena bude pro první měření na všech srazech stejná,bez ohledu na požadavky pořadatele (i v Mimoni).