kubajz1 píše:a co říkáte na vykuchání katalyzátoru???Prej na emisích taky nic nepoznaj

mám taky off, ale podle měření je to znát až tak od 5 tis...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kubajz1 píše:Na kolik kw se nechá tenhle motor načipovat???Je to lenoch
utěsnil si hadičku na EGR? jestli ti tam neutiká podtlak. Jinak pískání může způsobovat i odcházející turbo. Může vydržet 1000km nebo i 40000km:-)kubajz1 píše:Chlapi zalepil sem AGR a je možný že mi odešly podtlaky na turbo??Při 2000ot mi v tom nak divne píská jako kdyby se tam něco namotávalo a pak to přestane,nevíte někdo čím to muže bejt???![]()
![]()
subz3ro_tdi píše:S tym vykonom vsetko zalezi kolko si ochotny do toho investovat.... vyse 200 konovych Octavii je len na tomto fore peknych par kuskovtopdiesel píše:Myslíš že s ASV dostanu 180 PS, podle mně kdybych s toho dostal 150 PS tak by to byl slušnej výkon a tatínek mi už nic nekoupí jelikož 8.let se krmín sám.
Já to beru tak že než bych ladil Octu tak ji radči odpálím a a vezmi si leasing na 5 bramboráka aspoň 525 d spíš bych 530 d-tam není co ladit už v základu to jede jako čert.toto se dá z De dotáhnout za 350.tis Kč
Dalsia hromada 180 a viac konovych...
S tym BMW ti to nikto neberie, to je uplne ine vozenie - podvozkom aj zadnym nahonom, ale tvoja predstava kupit 5 rocnu karu v DE a vozit sa je mylna, tie auta vyzaduju dalsie investicie ktore ta budu stat dalsiu hromadu penazi.... a pri beznych opravach zaplatis za nahradne diely a servis min. 2,5x tolko co u VW koncernu...
Hele tam u Vas na Jihu se asi vic povida, nez neco dela, ne? Staci trosku hledat, navic pod zastitou DP nic nezkazis http://race.dieselpower.cz/Produkty/kubajz1 píše:A z čeho tam IC jde,muzeš mi něco doporučit???A kolik to tak stojí??