Chci zvýšit výkon Octavie 1.9TDi 81Kw,anevím jak na to

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kubajz1
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Chci zvýšit výkon Octavie 1.9TDi 81Kw,anevím jak na to

Příspěvek od kubajz1 »

Na kolik kw se nechá tenhle motor načipovat???Je to lenoch :(
Octava-81Kw AHF EGR-off
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

použij hledat nebo se koukni na www.dieselpower.cz pokud chceš jen chip
VW T5 GP 103 KW long
Markus01
Aktivista

Příspěvek od Markus01 »

To je zvláštní, že si ty lidi daj radši tu práci, aby se zaregistravali, než aby si napřed prohlídli web. (offtopic)
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
DEEJAYvenca
Přispěvovatel

Příspěvek od DEEJAYvenca »

81 kW, stačí na rozbití huby bohatě :D

- No a eště přidám svojí zkušenost, já sem měl taky 81 kW v A4, AFN, a dal sem si tam trysky sprint 764 a znát to bylo. :) Investice asi 5 tis.
Naposledy upravil(a) DEEJAYvenca dne 09 úno 2009, 17:17, celkem upraveno 1 x.
Audi A4 2.5TDI Quattro AKE
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

v prvom rade si daj niekomu nalogovat turbo a vahu, ci mas vsetko O.K. a ak bude, potom ries nejake poniky naviac.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
toby66kw
Aktivista

Re: Chci zvýšit výkon Octavie 1.9TDi 81Kw,anevím jak na to

Příspěvek od toby66kw »

kubajz1 píše:Na kolik kw se nechá tenhle motor načipovat???Je to lenoch :(
Dej hledat ( 764 ) za pár hodin budeš :idea:
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

(offtopic)
Moc se to sem nehodí,ale mám také Octu 2004, ASV 110 PS-chip a trysky jsem zavrhl jelikož investice včetně spojky a objemnějšího turba by byla cca.28.tis Kč :? - ale pořád to bude Octavie. :(
O úpravě bych uvažoval kdybych měl rok starou Octavii v super stavu...
Jinak co se týče tvého dotazu, tak kvalitní chip bez nových a lepších trysek je takové polovičaté řešení-hlavně jestli do toho půjdeš tak nešetři - spíš běž za někým kdo ví co dělá a nejede pokus omyl !

Radči si kup pěkný kola a dobré pneu, koženej volant a řadičku.
Naposledy upravil(a) topdiesel dne 09 úno 2009, 21:21, celkem upraveno 5 x.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

topdiesel píše:(offtopic)Radči si kup pěkný kola a dobré pneu, koženej volant a řadičku.
blbost, najskor brzdy, potom motor a potom volant :-D
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

No nevím, u rok starý Okty bych se kvůli záruce do nějakejch větších úprav nepouštěl.
A co myslíš tím že pořád to bude Octavie, náhodou není špatná a na ty úpravy vzhledem ke stavebnici ve VW dobrá :)
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Tomas.cz píše:No nevím, u rok starý Okty bych se kvůli záruce do nějakejch větších úprav nepouštěl.
A co myslíš tím že pořád to bude Octavie, náhodou není špatná a na ty úpravy vzhledem ke stavebnici ve VW dobrá :)
Tomasi ja beru Octavii jako tuctové auto, mám ho z důvodu velkého zav.prostoru, relativní spolehlivosti a dostupného servisu-ale jinak je to pro mně stará šunka se 200.tis km-účetně odepsaný vůz-můj tatík říká že pořádná kára nejde po 1.mil Kč a asi něco na tom bude.
Bratr má Rav 4 2.2 D(biturbo, 180.Ps, 400.nm 2000kg, pohon všech kol), to je lokomotiva, i když táhne vozík tak ho nedojedu ani za boha, i kdyby to načipoval, vyměnil trysky, vyměnil turbo tak ho stejně nepodělám. :(
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

topdiesel píše:
Tomas.cz píše:No nevím, u rok starý Okty bych se kvůli záruce do nějakejch větších úprav nepouštěl.
Tomasi ja beru Octavii jako tuctové auto, mám ho z důvodu velkého zav.prostoru, relativní spolehlivosti a dostupného servisu-ale jinak je to pro mně stará šunka se 200.tis km-účetně odepsaný vůz-můj tatík říká že pořádná kára nejde po 1.mil Kč a asi něco na tom bude.
Bratr má Rav 4 2.2 D(biturbo, 180.Ps, 400.nm 2000kg, pohon všech kol), to je lokomotiva, i když táhne vozík tak ho nedojedu ani za boha, i kdyby to načipoval, vyměnil trysky, vyměnil turbo tak ho stejně nepodělám. :(
(LOL) když to načipuješ tak vám to pojede cca stejně.Tak proč ti tatík nekoupí pořádnou káru :?
Tel:776005385 Nový Bor
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

titan0306 píše:
topdiesel píše:
(LOL) když to načipuješ tak vám to pojede cca stejně.Tak proč ti tatík nekoupí pořádnou káru :?
Myslíš že s ASV dostanu 180 PS, podle mně kdybych s toho dostal 150 PS tak by to byl slušnej výkon a tatínek mi už nic nekoupí jelikož 8.let se krmín sám.
Já to beru tak že než bych ladil Octu tak ji radči odpálím a a vezmi si leasing na 5 bramboráka aspoň 525 d spíš bych 530 d-tam není co ladit už v základu to jede jako čert. ;) toto se dá z De dotáhnout za 350.tis Kč ;)
Wector's
Přispěvovatel

Příspěvek od Wector's »

No jo ale jakého že :? já nevím proč ale BMW mě nějak moc neberou v 530D od šéfa jezdím celkem často ale není to ono zdá se mi že to je takove gumové a není to moc citlivé (LOL) to druhý šéf má allroada 3.0TDI s chipem od Reeshy a to už je jinačí kafíčko :D
...
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

misoVW píše:blbost, najskor brzdy, potom motor a potom volant :-D
Akosi si zabudol na podvozok 8) Da tam AP 8-piestove brzdy, V6 TDI motor s vykonom 250 koni a pri prvom brzdeni z 200 na 100 tomu utrhne ramena z napravy a seriovy podvozok ho posle do travy pri ceste (v lepsom pripade) (noteeth)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

topdiesel píše:Myslíš že s ASV dostanu 180 PS, podle mně kdybych s toho dostal 150 PS tak by to byl slušnej výkon a tatínek mi už nic nekoupí jelikož 8.let se krmín sám.
Já to beru tak že než bych ladil Octu tak ji radči odpálím a a vezmi si leasing na 5 bramboráka aspoň 525 d spíš bych 530 d-tam není co ladit už v základu to jede jako čert. ;) toto se dá z De dotáhnout za 350.tis Kč ;)
S tym vykonom vsetko zalezi kolko si ochotny do toho investovat.... vyse 200 konovych Octavii je len na tomto fore peknych par kuskov ;) Dalsia hromada 180 a viac konovych...
S tym BMW ti to nikto neberie, to je uplne ine vozenie - podvozkom aj zadnym nahonom, ale tvoja predstava kupit 5 rocnu karu v DE a vozit sa je mylna, tie auta vyzaduju dalsie investicie ktore ta budu stat dalsiu hromadu penazi.... a pri beznych opravach zaplatis za nahradne diely a servis min. 2,5x tolko co u VW koncernu...
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“