Chci zvýšit výkon Octavie 1.9TDi 81Kw,anevím jak na to
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- kubajz1
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Chci zvýšit výkon Octavie 1.9TDi 81Kw,anevím jak na to
Na kolik kw se nechá tenhle motor načipovat???Je to lenoch 

Octava-81Kw AHF EGR-off
- DEEJAYvenca
- Přispěvovatel
81 kW, stačí na rozbití huby bohatě 
- No a eště přidám svojí zkušenost, já sem měl taky 81 kW v A4, AFN, a dal sem si tam trysky sprint 764 a znát to bylo.
Investice asi 5 tis.

- No a eště přidám svojí zkušenost, já sem měl taky 81 kW v A4, AFN, a dal sem si tam trysky sprint 764 a znát to bylo.

Naposledy upravil(a) DEEJAYvenca dne 09 úno 2009, 17:17, celkem upraveno 1 x.
Audi A4 2.5TDI Quattro AKE
Re: Chci zvýšit výkon Octavie 1.9TDi 81Kw,anevím jak na to
Dej hledat ( 764 ) za pár hodin budeškubajz1 píše:Na kolik kw se nechá tenhle motor načipovat???Je to lenoch

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
-
- Přispěvovatel

Moc se to sem nehodí,ale mám také Octu 2004, ASV 110 PS-chip a trysky jsem zavrhl jelikož investice včetně spojky a objemnějšího turba by byla cca.28.tis Kč

O úpravě bych uvažoval kdybych měl rok starou Octavii v super stavu...
Jinak co se týče tvého dotazu, tak kvalitní chip bez nových a lepších trysek je takové polovičaté řešení-hlavně jestli do toho půjdeš tak nešetři - spíš běž za někým kdo ví co dělá a nejede pokus omyl !
Radči si kup pěkný kola a dobré pneu, koženej volant a řadičku.
Naposledy upravil(a) topdiesel dne 09 úno 2009, 21:21, celkem upraveno 5 x.
-
- Přispěvovatel
Tomasi ja beru Octavii jako tuctové auto, mám ho z důvodu velkého zav.prostoru, relativní spolehlivosti a dostupného servisu-ale jinak je to pro mně stará šunka se 200.tis km-účetně odepsaný vůz-můj tatík říká že pořádná kára nejde po 1.mil Kč a asi něco na tom bude.Tomas.cz píše:No nevím, u rok starý Okty bych se kvůli záruce do nějakejch větších úprav nepouštěl.
A co myslíš tím že pořád to bude Octavie, náhodou není špatná a na ty úpravy vzhledem ke stavebnici ve VW dobrá
Bratr má Rav 4 2.2 D(biturbo, 180.Ps, 400.nm 2000kg, pohon všech kol), to je lokomotiva, i když táhne vozík tak ho nedojedu ani za boha, i kdyby to načipoval, vyměnil trysky, vyměnil turbo tak ho stejně nepodělám.

topdiesel píše:Tomasi ja beru Octavii jako tuctové auto, mám ho z důvodu velkého zav.prostoru, relativní spolehlivosti a dostupného servisu-ale jinak je to pro mně stará šunka se 200.tis km-účetně odepsaný vůz-můj tatík říká že pořádná kára nejde po 1.mil Kč a asi něco na tom bude.Tomas.cz píše:No nevím, u rok starý Okty bych se kvůli záruce do nějakejch větších úprav nepouštěl.
A co myslíš tím že pořád to bude Octavie, náhodou není špatná a na ty úpravy vzhledem ke stavebnici ve VW dobrá
Bratr má Rav 4 2.2 D(biturbo, 180.Ps, 400.nm 2000kg, pohon všech kol), to je lokomotiva, i když táhne vozík tak ho nedojedu ani za boha, i kdyby to načipoval, vyměnil trysky, vyměnil turbo tak ho stejně nepodělám.

Tel:776005385 Nový Bor
-
- Přispěvovatel
Myslíš že s ASV dostanu 180 PS, podle mně kdybych s toho dostal 150 PS tak by to byl slušnej výkon a tatínek mi už nic nekoupí jelikož 8.let se krmín sám.titan0306 píše:topdiesel píše:Tomasi ja beru Octavii jako tuctové auto, mám ho z důvodu velkého zav.prostoru, relativní spolehlivosti a dostupného servisu-ale jinak je to pro mně stará šunka se 200.tis km-účetně odepsaný vůz-můj tatík říká že pořádná kára nejde po 1.mil Kč a asi něco na tom bude.Tomas.cz píše:No nevím, u rok starý Okty bych se kvůli záruce do nějakejch větších úprav nepouštěl.
Bratr má Rav 4 2.2 D(biturbo, 180.Ps, 400.nm 2000kg, pohon všech kol), to je lokomotiva, i když táhne vozík tak ho nedojedu ani za boha, i kdyby to načipoval, vyměnil trysky, vyměnil turbo tak ho stejně nepodělám.když to načipuješ tak vám to pojede cca stejně.Tak proč ti tatík nekoupí pořádnou káru
Já to beru tak že než bych ladil Octu tak ji radči odpálím a a vezmi si leasing na 5 bramboráka aspoň 525 d spíš bych 530 d-tam není co ladit už v základu to jede jako čert.

- subz3ro_tdi
- Aktivista
Akosi si zabudol na podvozokmisoVW píše:blbost, najskor brzdy, potom motor a potom volant

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- subz3ro_tdi
- Aktivista
S tym vykonom vsetko zalezi kolko si ochotny do toho investovat.... vyse 200 konovych Octavii je len na tomto fore peknych par kuskovtopdiesel píše:Myslíš že s ASV dostanu 180 PS, podle mně kdybych s toho dostal 150 PS tak by to byl slušnej výkon a tatínek mi už nic nekoupí jelikož 8.let se krmín sám.
Já to beru tak že než bych ladil Octu tak ji radči odpálím a a vezmi si leasing na 5 bramboráka aspoň 525 d spíš bych 530 d-tam není co ladit už v základu to jede jako čert.toto se dá z De dotáhnout za 350.tis Kč

S tym BMW ti to nikto neberie, to je uplne ine vozenie - podvozkom aj zadnym nahonom, ale tvoja predstava kupit 5 rocnu karu v DE a vozit sa je mylna, tie auta vyzaduju dalsie investicie ktore ta budu stat dalsiu hromadu penazi.... a pri beznych opravach zaplatis za nahradne diely a servis min. 2,5x tolko co u VW koncernu...
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI