Novy CR motor v uprave Cimbu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jednu ECU po vočipování vod Cimbu jsem nedavno taky viděl. Fakt squělá práceForest píše:To jsem rad, ze uz nedava. Me, kdyz jsme se ptali na chip pri koupi Superba bylo receno, ze ANO, ale jedine od Cimbu, ze je to pry "oficialni ladic Skoda" - zrejme si to osefoval. Ale tak jsou to 4 roky...myslim si, ze uz prozreli
![]()
Nedavno jsem mel tu "cest" videt jejich hardwarovy upgrade dvou ridicich jednotek, diky nemuz ztratily schopnost odolavat vode a vlhkosti

-
Forest
- Aktivista
Myslis tu "specielni-vodovodni"?fabiátor píše: Jednu ECU po vočipování vod Cimbu jsem nedavno taky viděl. Fakt squělá práce
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
Forest
- Aktivista
Nemam, nicmene tato tjuningova uprava zajistuje dokonaly vstup vode i vlhkosti, diky niz se RJ citi jako ve vanicce 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
-
Forest
- Aktivista
Ale to je jen ochrana proti vycteni pri vyjmuti pameti, pres kabel mu to jde vycist uplne lehce, protoze si to neumi osetrit 

- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
No abych to uzavrel, jelikoz se to strhlo na pomluvy prasarnicek od cimbu
, takze RS na vykon co prezentuje v reklame je cista klamava reklama a pan Janda ma v dnesni dobe celkem odvahu tohle delat. je mi jasne, ze klientelu ma a bude mit. Tak jen nechapu ze mu to za to stoji, spise si myslim ze tomu sam nerozumi(s pohledu na moznosti HW) a necha si cokoliv nakecat od tech co tam nakupuje ty upravene obsahy, pripadne zalepene zoxidovane jednotky
co pak lidem strka do aut.. Takze kdyby se nasel nekdo co podstoupil upravu RS 125kw na 175kw, rad mu to zadarmo zmerim na zatezove brzde MAHA LPS 3000.