bobG3 píše:Proč myslíš? Život mě naučil, že pokud koupím něco za polovic a ceny jsou obvyklé, s největší pravděpodobností to nebude stejné, pravda ve sportce občas někdo vyhraje

Ale jen selský rozum

. Jak jsem uvedl v jiném vlákně, to co se nekloní k tvému názoru není automaticky dobré. To se nedá nic dělat, jen nevím jak je možné, v jakém stavu byl ten motor favorita, i přesto, že byl provozován za tebou neuznávaný olej nerenomovaného výrobce Q8 a naopak motory felicií 1.3, vyřazené od policie s nájezdem 250 - 300 tkm, a provozované na olej Castrol - dílny na severu čech jej měly nasmlouvaný - a po odmontování hlavy jsme viděli ty zpečené karbonové úsady na pístech v řádech mm. A tento olej byl dražší než mnou uvedený Q8, a bohužel nebyl to jen jeden kus. Proto mám názor, že to dražší nemusí být vždy lepší. Nehaním značku Castrol, to byl jen příklad, ale po této zkušenosti se mi do nechce, ještě když vidím tu cenu, za kterou mám Q8 a za jakou bych kupoval Castrol. Toť má praktická zkušenost, jak jsi prve požadoval. Doufám, že je to srozumitelné.