Palivovej filtr-origo,nebo ne???

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

conti
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conti »

Na palivovém filtru rozhodně nešetřit. A kupovat osvědčené značky.
Je tam rozdíl v kvalitě papíru a co je schopen ufiltrovat. U starších systémů to až tak nevadilo, ale dnešní comonn rail je na naftu dost náročnej. Pořád se zvedají tlaky a nafta je pořád stejná. Ne-li horší.
No a jestli někdo ušetří stovku za filtr, tak ať si uvědomí, že výměna palivového systému u CR může klidně přijít na 50tisíc.
Takže osvědčené filtry DELPHI, BOSCH, MANN, MAHLE, KNECHT myslim dobrá volba.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Taky si myslím, já osobně levný sráče vůbec nemontuju...
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Díky dobré cenové politice zastoupení VWgroup se dá sehnat origo zboží za lepší cenu než "starline".Např.octa II 77KW.olej.filtr 140Kč,vzduch.filtr 260Kč,olej LL3 300Kč/L,atd./ceny pro živnostníky/.Takže já už to neřeším a objednávám vše origo.A mám kvalitu za dobrou cenu.A klidný spaní :) :D
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
venouš
Přispěvovatel

Příspěvek od venouš »

sharik4x4 píše:Já teda už delší dobu používám origo díly,škodovka i vw nabízí pěkné slevy ,lepší než kelly.Ale to ještě neznamená že kupuji značku.Jediný co mám je garance kvality origo dílů.Vždy je v origo obalu jiný výrobce/např.destičky-ATE,čepy-MOG,atd.Takže dnes podle značky poznáš starou belu, kde to bylo vyrobeno.Proto tam bude za chvíly vyrobeno v EU a bude klid.Takže spekulovat,který filtr je lepší a který horší je v garažovém prostředí asi k ničemu.Protože hodnocení není nikdy objektivní.Nicméně starline je opravdu srač...a nepotřebuji ji ani testovat. :)
souhlas.at to udela kdokoliv,tak tam musi byt nejaka garance jakosti.a jestli si to vezme koncern VW pod křídla,tak to asi bude za neco stat :)
VW sharan 81kw AVG
Škoda Felicia combi 1.3MPi
kave66
Přispěvovatel

Příspěvek od kave66 »

Nemáte někdo zkušenosti s filtrama ALCO ? http://www.alcofilters.com/default_en.aspx
cena dobrá ale jka na tom je kvalita?
Firad&HybridG4
Johny_RS
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_RS »

Keď tu už preberate filtre,poznate niekto filtre UNICO?Na krabičke je napisane Mann+Hummel vyrobene Bosna/Hercegovina?Kupil som olejovy,ale nedalo mi to tak som kupil radšej Bosh osdvedčena značka.Ale vzduchovy som kupil Unico.Nepočuli ste o tejto značke?Internetova stránka:www.mann-hummel.com pride mi to ako keby to bola nejaka pobočka MANN firmy v Bosne.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“