Nevíte někdo jestli je nějakej zásadní rozdíl mezi origo palivovim filtrem,nebo neoriginálem???Origo stojí asi 1500 a neoriginál vyjde na cca 300Kč...a to nemyslim žádnou čínu ale nějakýho německýho výrobce....
Škoda Superb 2.5TDi (114Kw) Octáva 1.9 66kw+chip
Nyní O2 RS TDI DSG (147kw, 451Nm)
Osobně si myslim, že když neorigo tak jedině MANN filtry. Protože mann dodává i do prvovýroby. Ostatní jako filtron apod.. jsou z mé zkušenosti uplně na ho... ale tim myslím nejen paliv. nýbrž i všeobecně filtry.
Panky píše:Osobně si myslim, že když neorigo tak jedině MANN filtry. Protože mann dodává i do prvovýroby. Ostatní jako filtron apod.. jsou z mé zkušenosti uplně na ho... ale tim myslím nejen paliv. nýbrž i všeobecně filtry.
To:e36power
Filtron jsem nějakou dobu dával a ty ceny byly opravdu luxusní. Ani ne polovička co MANN. Ale ta kvalita to samý. Potom co se mi jednou v autě protrh pylovej f. po dvou tisících kilometrech jsem se na to vyprd(ještě že se mi neproth vzduchovej, to bych se asi pos...).To už číňani fakt přehnali. Od tý doby dávám pouze MANN do všech aut a mám klid.
právě že se mi to zdálo jako docela velikej skok...našel jsem ten palivák za 333Kč...ale asi koupim ten mann...Už sem taky poučenej s dílama značek starline a pod...Ale zajímalo mě jak velikej je rozdíl u toho pal. filtru...přišlo mi že se na měm nemá co pokazit...
Škoda Superb 2.5TDi (114Kw) Octáva 1.9 66kw+chip
Nyní O2 RS TDI DSG (147kw, 451Nm)
ja davam do mojej Octavky 1.9 TDI 81kw vsetky filtre MANN a 150000 km bez problemov. Radsej kvalitna vec ako lacna, ktoru musis po kratkom case vymenit. A ak ti to robia v servise, tak pracu zaplatis 2x. Takze tak.