kluci nehádejte se já žádnej čerpadlář nejsem, ale už jsem jich pár rozebranejch měl a každej šikovnej člověk rozebere a dá čerpadlo do hromady za chvilku jen se nesmí bát toho to otevřít a té vazelíny se bát nikdo nemusí já jí sice skoro nikdy nepoužil, ale kamarád co má pracky jak zbojnik si s ní pomáhá často a nikdy žádnej problém
jen sem chtel rict ze podle myho to nemuze nicemu vadit, jednou.ta cena by me zajimala,bylo tady receny o tech hlavach z tech renaultu,nejakej dalsi nazor kde jsou 11mm nebo 12mm hlavy
Jim píše:dotaz: musí se po výměně hlavy 10 za 12mm udělat hned chip? dá se s tím nějakou dobu jezdit? hulí to?
Ked menis hlavu tak uprava softunje viac nez nutna, inac by si si asi spravil fasa dymovnicu. 12 mm element doda o niekolko desiatok percent viac paliva ako jeho 10 mm kamos
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Nemusíš to hrotit nastavit na ucho se to dá taky dobře a hlavně vždy je co zlepšovat a když uděláš jedno čerpadlo tak se nikdy nechová stejně jako to před nim.
grim píše:zase jedna taková ze zvědavosti.. napadlo mě jestli ta vačka v čerpadle je pořád stejná nebo může být třeba "ostřejší" a co by to pak udělalo..?
grim píše:zase jedna taková ze zvědavosti.. napadlo mě jestli ta vačka v čerpadle je pořád stejná nebo může být třeba "ostřejší" a co by to pak udělalo..?