ale to je presne to co pisu... kazdy kdo se chce nekam posunout mel by si tim projit, takze je klidne mozny ze to nebude fungovat dobre

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Konkretne!Vici píše:Foreste Foreste... lhaní není hezká věc. Neměl bys to dělat, to přeci není tvůj styl
GTX muze ale nemusi byt vzdy lepsi volbou. Napriklad Oleg vyzkousel, ze to dal jako nahradu za seriovy compressor (pozn.: jineho vyrobce nezli je Garrett) a zhorsilo se to. Jaky byl puvodni tu nebudu rikat z ciste praktickych duvodu;)meeiro píše:ja mam z BMW turbo 758351-17... posazene na svodech z tdi 55kw vybrane u prechodu a privarene(profi)... uvidime co to GTX udela... ted na tom tlacim 2,3 (delsi dobu) kdyz ten stejny tlak necham na billetu cekam peklo:)
dalsi etapa bude REA ta me skadli uz delsi dobu to bude podle me idealni na dobre svezeni ale o tom jindy:-d
Ne, ma s tim spatne zkusenosti, prozatim uprednostnuje lite ale spolehlive a overene ... nicmene, snad neprozradim neco tajneho, kdyz sdelim, ze ma v planu svuj "strojovy park" obohatit o "petiosku".meeiro píše:mam dva stredy... pokud to bude past supnu zpet origo a budu zkouset dal... nicmene z jinych(ne CZ) forum vim, ze to co jsem objednal funguje na jednickuuvidim zkusim .... takze Oleg si ty billety nevyrabi sam ? (staci ano/ne)
Ja jenom doufam, ze je z videa zretelne, ze tomu zacne davat az na trojku a od urcitych otacek. Mimochodem, vse prace Olega, sam si to i chipuje, dela motor ... nedavno jsem pridal pomocnou ruku pri portingu hlavy (stage uz nevim kolikata, co je mi znamo, vyjma FWD je limiterem prevodovka). Problem je, ze ho stale nemohu dokopat do toho, aby to prestavel na ctyrkolkumeeiro píše:ovsem ten SAAB!!! tak to je jina... to je opravdu dobre... jak to vystrelilo:-D
Vici je lhar, ale co nadelam:Vici píše:Jo ten "můj" hybrid byl super.. velký kompresor a výfuková vrtulka z VAčka (a tam je stejná malá jako má V). Jediné co to umělo tak protitlak jako prase a když se to udělalo aby z toho byly jakože nějaké koně při absolutně mizerném spodku, tak to byla dýmovnice, že temná noc je proti tomu nic. Auto 100% cajk. Stejný problém se stejným hybridem měl tehdy i Jim a další (to se ladilo v Dieselpoweru), ti si pak koupili hybrid od Andrého a bylo po problému, já nové VB se který jezdím spokojeně dodnes...
Z této akce s hybridem z Holic jsem vyšel jakš takš (ztráta v řádu tisíců, moji práci nepočítaje) , kdy Forest prodávající zachránil tím, že se přimluvil aby mi vrátili peníze, za turbo které bylo na nic a tím je ušetřil dalších problémů a kdyby to pořád nerozmazával, byl by klid dodnes. Jako frajer se ukázal TDIFUN, kterého jsme tehdy víceméně neznal, mohl mě klidně oškubat, ale neudělal to . Problémy s tím hybridem se konzultovaly i s Richardem z DP, a ten potvrdil, že ani oni tento šmejd nedokázali naladit.
Samozřejmě dnes si to už Forest po 5 letech hezky překroutil, jako vše... a už se těším, co mi zase na toto napíše za lži jako odpověď...
Někde mám asi i grafy s tímto šmejdem, ale hledat se mi to nechce.... ale asi budu muset, včetně grafů Jima, korespondence s ním o tom jak nebyl spokojen, korespondence s dalšíma lidma....
Ano, máš pravdu, sám jsi zatím v životě dokázal úplný lejno, takže to tvoje kázání postrádá absolutně smysl. V čem jsi opravdu mistr, je lhaní, překrucování, intrikaření a sraní ostatních lidí, ale myslíš, že za toto může být tvůj otec na tebe pyšný?Forest píše:A o sve minulosti jsem tu psal dostatek, staci hledat. Ja za to nemohu, ze jsi senilni, zapominas a musim ti to neustale opakovat - s tim musis delat neco ty. A kdyz zapominas, tak se nauc pouzivat tlacitko "Hledat" a nebud tak linej/hloupej.Andre píše:To je, řekl bych, úder přímo na hlavičkuL píše:Foreste, ....ty musíš mít nějaké trauma z dětství, nebo pocit méněcennosti, nebo nenaplněnej život, prostě nějakej průšvih v hlavě, nebo absenci životního štěstí...
Stačí si položit jednoduchou otázku: Co ten Forest vlastně sám za sebe dokázal?