Golf 3 r.v.1997 - TDi 66kw - AHU ... slabý zatah
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jezdil jsem s vahou jinou z jinyho funkcniho golfa a jelo to naprosto stejne ... jinak vaha se na vagu tvari dobre ... zkusim jeste fungl novy ventil N75 pak uz jen cerpadlo a vstriky uz aby mi prisel kabel ... jeste dotaz nemuze byt ucpany podbeh do ktereho je navedena roura z filtr boxu ... nesetkal se s tim nekdo ? mozna bych mohl povolit vahu vyndat ji z boxu a jestli se to nezlepsi ... jeste me napadlo jestli nemuze byt neco v nadrzi ...
dnes mi to nedalo ... kabel mi porad jeste neprisel ... takze novinka ... poodpojoval jsem vsechny cidla vzdy po jednom a testoval na co to reaguje ... takze kdyz jsem odpojil vahu ... jelo to mizerne a s turbem lehce ... kdyz jsem odpojil N75 jelo to jako v nouzaku, takze bez turva ... odpojil jsem konekor co vede k tomu velkemu vstriku ... to nejelo uz vubec ani nevim jestli s turbem nebo bez ... ale vykon nebyl ... pak jsem odpojil cidlo na trubkach IC a nic se nedelo ... ze by zakopany pes ... s cidlem a bez nej to jelo stejne tzn., ze to vubec na cidlo nereaguje ... teda kdyz je to teply nevim jak zastudena ... zastudena to ma snahu jet odspoda ... asi zajedu do nejakeho servisu a cidlo koupim