Hlučný motor

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vita
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od vita »

To s tim adityvem sem nevěděl. Na kolik km je jeden litr? Proč se tam dolejvá?
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw :) )
TURBODISEL
Nováček

Příspěvek od TURBODISEL »

BENZO55 píše:
TURBODISEL píše:Tak pánové asi máme každej kousek pravdy (noteeth) (noteeth)
tak hodně štastnejch Km a mějte se tady :scooter: :punk:

Jinak právě si soused dovezl Oktávku II tdi cca 700.000 Kč
a má to dokonce přední okna v elektrice to je bomba asi začnu šetřit a taky si to pořídím (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
ty nadavas na wwale do hdi sa sem tam musi dolievat adityvum do nafty litrik stojhi tisicovku odchadzaju tam cidla hladini adityva tak za 7.5litra a ked nevimenis tak to nateba vnutri krasne svieti a blika ww taketo problemi nema
netším co si nám chtěl říct ale asi jsi znalec co :ninja: :kun: a těm závodům ja jsem nadávno viděl závod a blikat na závodníky aby nepřekáželi na okruhu to je potupa LE MANS SERIES NÜRBURGRING, NĚMECKO

3. ze 6 závodů

1. Team Peugeot Total 8/Lamy, Sarrazin (Portug., Fr.) 195 kol za 6:01:13,828, 2. Team Peugeot Total 7/M. Gene, Minassian (Šp., Fr./všichni Team Peugeot Total, Peugeot 908 HDi FAP) -1 kolo, 3. Pescarolo Sport 16/Collard, Boullion (oba Fr./Pescarolo Judd) -4 kola, 4. ŠKODA CHAROUZ RACING SYSTÉM 15/Yoong, Mücke, J. CHAROUZ (Mal., Něm./Lola B07/17 Judd) -7 kol, 5. Creation Autosportif 9/
warhead_cz
Přispěvovatel

Příspěvek od warhead_cz »

tak sis nasel svuj jeden zavod tak zase muzes jit (LOL) Pokad vim minuly vyhrala pro zmenu audina :D
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
TURBODISEL
Nováček

já to audi neberu že jim to taky jezdí já jenom píšu že HDI taky závodí a dost dobře :scooter: Tak už se s těma TDI děte bodnout. dolejte si olej vyměnte váhu vzduch a turbo a jedte třeba do prdele (LOL) :punk: :punk: :punk: :punk: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: a tam se múžete hádat komu to víc kouří (wallbash) :woot: :lebka: :fakac: :fakac: :fakac: :fakac: :prc: :prc: :prc: :prc: :kol110: :kol110: :kol110:
warhead_cz
Přispěvovatel

fajn tak cau :)
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI :)
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

warhead_cz píše:fajn tak cau :)
jj HDI od pažouta to maj dobre udelany, ale kdo to vyhral ???? ... jo uz vlastne vim, AUDI :-D (cili ty smejdi, kterejm to tak strasne kouri, fuj, nesnasim VW (LOL) )
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
T4driver
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T4driver »

TURBODISEL píše:já to audi neberu že jim to taky jezdí já jenom píšu že HDI taky závodí a dost dobře :scooter: Tak už se s těma TDI děte bodnout. dolejte si olej vyměnte váhu vzduch a turbo a jedte třeba do prdele (LOL) :punk: :punk: :punk: :punk: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: a tam se múžete hádat komu to víc kouří (wallbash) :woot: :lebka: :fakac: :fakac: :fakac: :fakac: :prc: :prc: :prc: :prc: :kol110: :kol110: :kol110:
Hele, mladej...každý máme svoje a umíme svoje, ale to ještě není důvod abychom se tady na fóru uráželi....resp. aby sem někdo lez jen za účelem léčby nějakých komplexů, kterými nejspíš bezesporu trpíš. Dle toho, co jsi vše tady psal, budeš asi roztříštěná povaha. Zkus místního psychologa, určitě Ti pomůže. Pokud jsi od Brna, můžu doporučit kolegu. :-D
VW T4 2,5 TDI 150 PS...autoalarm vlčák BRITA
Honza
Sběrač informací

Příspěvek od Honza »

Hele, tohle forum je pro vozy vw group takže vodjeď ružovej peugeote!
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Honza píše:Hele, tohle forum je pro vozy vw group takže vodjeď ružovej peugeote!
(LOL)
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

vita píše:To s tim adityvem sem nevěděl. Na kolik km je jeden litr? Proč se tam dolejvá?
kvůli filtru pevnejch částic
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

slušnej kousek ten turbodiesel :D
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

TURBODISEL píše:já to audi neberu že jim to taky jezdí já jenom píšu že HDI taky závodí a dost dobře :scooter: Tak už se s těma TDI děte bodnout. dolejte si olej vyměnte váhu vzduch a turbo a jedte třeba do prdele (LOL) :punk: :punk: :punk: :punk: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: a tam se múžete hádat komu to víc kouří (wallbash) :woot: :lebka: :fakac: :fakac: :fakac: :fakac: :prc: :prc: :prc: :prc: :kol110: :kol110: :kol110:
Ty si zase překontroluj řemenici pomocných pohonů :D
TURBODISEL
Nováček

Psychologa nepotřebuju ale po svezení v TDI bych potřeboval ušního (wallbash) protože jsem po té jízdě hluchej ale doktor říkal že to časem přejde tak snad jo a prej v těch autech už nemám jezdit bez slochátek a já mu blbec nevěřil a jel a jel a (wallbash) (wallbash) (wallbash) jel a dnes hluchota (LOL) Pokud se nepletu toto vlákno se jmenuje hlučný motor tak to koukejte vyřešit a neotrvujte občany co nechtěj ohluchnout raníma startama TDI protože mi děti běhaj po domě a křičej zemětřesení a já jim to vždy vysvětluju že to není zemětřesení že jen soused jede do práce a nastartoval TDI :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :scooter: :scooter: :kol2:
pitrsss
Přispěvovatel

Příspěvek od pitrsss »

jé von jim zase utekl zavolejte Chocholouška (LOL) :-D :-D :-D
warhead_cz
Přispěvovatel

asi do toho ustavu jezdej sanitky v HDi (LOL) (rofl) (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“