Hlučný motor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
netším co si nám chtěl říct ale asi jsi znalec coBENZO55 píše:ty nadavas na wwale do hdi sa sem tam musi dolievat adityvum do nafty litrik stojhi tisicovku odchadzaju tam cidla hladini adityva tak za 7.5litra a ked nevimenis tak to nateba vnutri krasne svieti a blika ww taketo problemi nemaTURBODISEL píše:Tak pánové asi máme každej kousek pravdy![]()
![]()
tak hodně štastnejch Km a mějte se tady![]()
![]()
Jinak právě si soused dovezl Oktávku II tdi cca 700.000 Kč
a má to dokonce přední okna v elektrice to je bomba asi začnu šetřit a taky si to pořídím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

3. ze 6 závodů
1. Team Peugeot Total 8/Lamy, Sarrazin (Portug., Fr.) 195 kol za 6:01:13,828, 2. Team Peugeot Total 7/M. Gene, Minassian (Šp., Fr./všichni Team Peugeot Total, Peugeot 908 HDi FAP) -1 kolo, 3. Pescarolo Sport 16/Collard, Boullion (oba Fr./Pescarolo Judd) -4 kola, 4. ŠKODA CHAROUZ RACING SYSTÉM 15/Yoong, Mücke, J. CHAROUZ (Mal., Něm./Lola B07/17 Judd) -7 kol, 5. Creation Autosportif 9/
- warhead_cz
- Přispěvovatel
-
- Nováček
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- T4driver
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Hele, mladej...každý máme svoje a umíme svoje, ale to ještě není důvod abychom se tady na fóru uráželi....resp. aby sem někdo lez jen za účelem léčby nějakých komplexů, kterými nejspíš bezesporu trpíš. Dle toho, co jsi vše tady psal, budeš asi roztříštěná povaha. Zkus místního psychologa, určitě Ti pomůže. Pokud jsi od Brna, můžu doporučit kolegu.TURBODISEL píše:já to audi neberu že jim to taky jezdí já jenom píšu že HDI taky závodí a dost dobřeTak už se s těma TDI děte bodnout. dolejte si olej vyměnte váhu vzduch a turbo a jedte třeba do prdele
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a tam se múžete hádat komu to víc kouří
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

VW T4 2,5 TDI 150 PS...autoalarm vlčák BRITA
-
- Nováček
Psychologa nepotřebuju ale po svezení v TDI bych potřeboval ušního
protože jsem po té jízdě hluchej ale doktor říkal že to časem přejde tak snad jo a prej v těch autech už nemám jezdit bez slochátek a já mu blbec nevěřil a jel a jel a
jel a dnes hluchota
Pokud se nepletu toto vlákno se jmenuje hlučný motor tak to koukejte vyřešit a neotrvujte občany co nechtěj ohluchnout raníma startama TDI protože mi děti běhaj po domě a křičej zemětřesení a já jim to vždy vysvětluju že to není zemětřesení že jen soused jede do práce a nastartoval TDI

- warhead_cz
- Přispěvovatel