Ekologická nafta - MEŘO
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kvalitu nafty posoudit nemůžu, ale benzín stojí za prd. Natankována plná nádrž, houpal se volnoběh, motor začal při přidání plynu "dunět" a celkově se mu nechtělo do otáček. Po vyjetí jsem vzal plnou naturalu na benzině a vše v pohodě. takže za mě benál tam nebrat.sikin1987 píše:jak se tak divam na ceny nejlevnejsi ve Zlinskem kraji je nove TANK ONO jak to je s kvalitou nafty a ekonafty proti unicornu? stoji to za to tam jet?
vzal bych samozrejme aj benin do sekacky a na redeni oleje.
Ale jde mi o to abych neusetril 30 kc na nafte co je plna vody a bioslozek.
maloktere ze starsich aut je nachylne na kvalitu benzinu a taky malkery ridic to pozna,ale diesely maji vetsinou zkuseni ridici a pozanaji rozdily.
Nabral sem pulku nadrze na na TANK ONO. start docela vpohode oproti oleji,ale po par metrech se rozvitila po 2 letech kontrolka vstrikovani.
Tak sem na krizovatce vypl motor apak uz zustala zhasla. Vykon sel viditelne dolu. Musim to zitra napichnout na diagnostiku co se stalo.
Jinak Frystak potvrzuju tankuju tam do mercedesu smesnou,ale do fiata uz to nedam. to se nevyplati spotreba jde nahoru,vykon dolu.
Jo pro info videli jste jak se pohnuly ceny na znackovych benzinkach?
BENZINA ma naftu za 36,40 myslim.
Nabral sem pulku nadrze na na TANK ONO. start docela vpohode oproti oleji,ale po par metrech se rozvitila po 2 letech kontrolka vstrikovani.
Tak sem na krizovatce vypl motor apak uz zustala zhasla. Vykon sel viditelne dolu. Musim to zitra napichnout na diagnostiku co se stalo.
Jinak Frystak potvrzuju tankuju tam do mercedesu smesnou,ale do fiata uz to nedam. to se nevyplati spotreba jde nahoru,vykon dolu.
Jo pro info videli jste jak se pohnuly ceny na znackovych benzinkach?
BENZINA ma naftu za 36,40 myslim.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
PODPIS
BRAL SEM TED BIO V BŘECLAVI NA BENZINCE "AS"... DU PLATIT A SLEČNA SI VYPTALA JMÉNO, CHTĚLA TELEFON A PODPIS.... POVÍDÁM CO TO JAKO MÁ ZNAMENAT TAK MI ŘEKLA ŽE MAJÍ OD CELNÍHO ÚŘADU POD POKUTOU NAŘÍZENÉ EVIDOVAT ODEBÍRANÉ MNOŽSTVÍ NA OSOBU KVŮLI NĚJAKÉ ZPĚTNÉ DOHLEDANOSTI... TAK SEM SE JÍ ZASMÁL A ODEŠEL.. NEVÍTE CO TO MÁ ZNAMENAT???
Škoda 1.9, 81
uz to tu nekdo zminoval ze po nem chteli pri placeni udaje. Ani bych se nedivil kdyby po nich nekdo opravdu takovou blbost chtel ale zase ty jim nic nemusis rikat pokud to neni napsane na stojanu nebo te jinak neupozornili předem. A i kdyby na tom trvali tak se muzes jmenovat treba Vit Barta a nebo Kalousek ...nahodou:-D
Na unicornu sem to už dlouho neviděl (zlínsko) ... obsluha mi řekla že dodavatel vozí jen směsnou.Stewa píše:Na brněnských vinohradech MEŘO nením4xp0w3r7 píše:Kolik teď stojí Meřo na Unicornu? Směsná ve Fryštáku je 32,60kč.a o víkendu sem ho neviděl ani u Černé hory. Eurooil nebo co je to za benzinku na Zvonařce ji ma tak okolo těch 32,60
Škoda 1.9, 81
Re: PODPIS
Taky tam beru dycky si napíše spz a já ji to podškrábnu..... mělo by to bejt protože je to osvobozené od daně tak aby mohla celní správa prověřit lidi co to berou ve velkém jestli s tim nekšeftujousvars píše:BRAL SEM TED BIO V BŘECLAVI NA BENZINCE "AS"... DU PLATIT A SLEČNA SI VYPTALA JMÉNO, CHTĚLA TELEFON A PODPIS.... POVÍDÁM CO TO JAKO MÁ ZNAMENAT TAK MI ŘEKLA ŽE MAJÍ OD CELNÍHO ÚŘADU POD POKUTOU NAŘÍZENÉ EVIDOVAT ODEBÍRANÉ MNOŽSTVÍ NA OSOBU KVŮLI NĚJAKÉ ZPĚTNÉ DOHLEDANOSTI... TAK SEM SE JÍ ZASMÁL A ODEŠEL.. NEVÍTE CO TO MÁ ZNAMENAT???