Alfa Romeo -to je ono

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

A6TDI
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od A6TDI »

Taik hlavně má krátký čumák , jinak se zapíchne a končí.
A to jste ještě nevyděli co umí subaru justy :D
Nebo Samurai .
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To ukazuje kvalitu těchto aut, které na rozdíl od koncernu ještě nemají samoutahovací šrouby..To nemáš něco zajímavějšího, třeba jak se u Alfy Romeo vymlacují hlavy nebo vymlacují dvouhmoty, které dělají díry do převodovky? Trochu techniky by jsi měl použít..Toljo.. :D
nepropadat panice...
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

jojo, nedávno jsem celej den slovy celej odvrtával šroub ve předu na 156 v hliníkový těhlici a už jsem se zařekl, že každého s italkym sráčem pošlu k jerichovi, jen nevím adresu, prosím o uveřejnění a budeš mít italských sráču plnej dvůr, slibuji ;)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

jericho-3 píše:To ukazuje kvalitu těchto aut, které na rozdíl od koncernu ještě nemají samoutahovací šrouby..To nemáš něco zajímavějšího, třeba jak se u Alfy Romeo vymlacují hlavy nebo vymlacují dvouhmoty, které dělají díry do převodovky? Trochu techniky by jsi měl použít..Toljo.. :D
Právě že se jich asi moc na ty kilometry nedostane aby mohly jít do kopru kromě pár kusů, Fando :D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Domecek píše:jojo, nedávno jsem celej den slovy celej odvrtával šroub ve předu na 156 v hliníkový těhlici a už jsem se zařekl, že každého s italkym sráčem pošlu k jerichovi, jen nevím adresu, prosím o uveřejnění a budeš mít italských sráču plnej dvůr, slibuji ;)
Ty že by jsi nedokázal vyměnit nějaké rameno? To není možné, ono samozřejmě pořád dělat jednu a tu samou práci je snažší, než přešaltovávat..Já teď dal jmen amíkům, dělám kámošovi Corwette, kastle je umělohmotná a je to kabrio, což má svá specifika, musím dělat obrácený naznak pod přístrojovou desku, páteř mám jako pafagraf, točí se mi hlava a nemohu vylézt ven, jak je to vše malé...Můj kámoš,/majitel/ tam takhle vlezl, nikde nikdo, žena byla v kuchyni , on dostal křeč do nohy, noha napnutá jako luk a nemohl vylézt ven..Tak musel čekat, než někdo přijde..Takže si nestěžuj, jemu je 73 a je to železný muž doslova, když mu něco je, tak si dá indiánský pochod a problémy léčí záhulem..Když mi ukazuje sklopce a dřepy , které dělá denně, dělá se mi zle...To není žádná sračka, jako dnes v éře fňukálků, a dělat i v mém věku auta není žádný med. Tak si vyhrň rukávy, plivni si do dlaní a Alfy budou jenom odsípat a prachy jen potečou...Já jsem už jen zpětný odřad..Tyhle práce až na vyjímky pro známé odmítám, tam jde hlavně o to, mít zdravé ruce a nohy.. :)
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Sklapovačka je nahouno , musíš valit jógu .. to je na křeče a tak.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Milý Fando, co mám dělat, když okolo mě jezdí stroje, které mají na krku 400000km a když přijdou k opravě , tak chtějí hlavně samé píčoviny, brzdy, rozvody apod. a motor sám pořád funguje...JTD by mohl učit koncernové naftové motory správnou cestu ke spolehlivosti. Já když tady čtu, co vše jsou schopni mnozí nasypat do svých miláčků z koncernu a to po několikáté , říkám si, to rovnou můžou hrát bedny a mají to stejné... :roll:
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“