A to jste ještě nevyděli co umí subaru justy

Nebo Samurai .
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Právě že se jich asi moc na ty kilometry nedostane aby mohly jít do kopru kromě pár kusů, Fandojericho-3 píše:To ukazuje kvalitu těchto aut, které na rozdíl od koncernu ještě nemají samoutahovací šrouby..To nemáš něco zajímavějšího, třeba jak se u Alfy Romeo vymlacují hlavy nebo vymlacují dvouhmoty, které dělají díry do převodovky? Trochu techniky by jsi měl použít..Toljo..
Ty že by jsi nedokázal vyměnit nějaké rameno? To není možné, ono samozřejmě pořád dělat jednu a tu samou práci je snažší, než přešaltovávat..Já teď dal jmen amíkům, dělám kámošovi Corwette, kastle je umělohmotná a je to kabrio, což má svá specifika, musím dělat obrácený naznak pod přístrojovou desku, páteř mám jako pafagraf, točí se mi hlava a nemohu vylézt ven, jak je to vše malé...Můj kámoš,/majitel/ tam takhle vlezl, nikde nikdo, žena byla v kuchyni , on dostal křeč do nohy, noha napnutá jako luk a nemohl vylézt ven..Tak musel čekat, než někdo přijde..Takže si nestěžuj, jemu je 73 a je to železný muž doslova, když mu něco je, tak si dá indiánský pochod a problémy léčí záhulem..Když mi ukazuje sklopce a dřepy , které dělá denně, dělá se mi zle...To není žádná sračka, jako dnes v éře fňukálků, a dělat i v mém věku auta není žádný med. Tak si vyhrň rukávy, plivni si do dlaní a Alfy budou jenom odsípat a prachy jen potečou...Já jsem už jen zpětný odřad..Tyhle práce až na vyjímky pro známé odmítám, tam jde hlavně o to, mít zdravé ruce a nohy..Domecek píše:jojo, nedávno jsem celej den slovy celej odvrtával šroub ve předu na 156 v hliníkový těhlici a už jsem se zařekl, že každého s italkym sráčem pošlu k jerichovi, jen nevím adresu, prosím o uveřejnění a budeš mít italských sráču plnej dvůr, slibuji