filtrování a čepování - jak na to
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Je to fakt různý, podle kvality oleje a filtrace. Já mám rozptyl od 600 km do 30 000 km na výměnu filtru.
VW T4, 2,5 TDI, r.v. 01, tři nádrže (jedna orig nafta, dvě na olej), tři výměníky - před čerpadlem, před filtrem a za nádrží. Najeto cca 160 tis km na olej všeho druhu (RO, použ. friťák, atd...)
Ja filtr neměním, ale občas ho propláchnu. Odpojím hadičky, punpičkou lehce vháním vzduch do vývodu(!) filtru. na vstupu filtru dám petláhev a chytám ten bordel. Injekční stříkackou tam prdnu trochu benzinu nebo nafty a zase punpuju, takže takový zpětný chod který ten filtr vyčistí. Parkrát to takhle udělám, petku nechám ustát a vršek sleju spátky do sudu k přefiltrování. Přece se to nevyhodí. Tak.
Zdravím vás páni, popri prezentácí vaších výrobkov sa chcem spýtať či niekto nepredáva už hotovú sústavu. Podobnú ako je na obrázku na začiatku
motor môže byť 220/12/24 voltov, a minimálne dva filtre na výstupe, na saní si niečo vymyslím ja. pokial by ste mali kontaktujte ma na kriskas@azet.sk
dakujem
skôr mám záujem o čo najjednoduchší systém a k tomu prispôsobená cena.
motor môže byť 220/12/24 voltov, a minimálne dva filtre na výstupe, na saní si niečo vymyslím ja. pokial by ste mali kontaktujte ma na kriskas@azet.sk
dakujem
skôr mám záujem o čo najjednoduchší systém a k tomu prispôsobená cena.