Octavia1 4x4 porovnání seriová-ostrá vačka

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Odpovědět
CATDAVID
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od CATDAVID »

Tak jen tak mimochodem jsem letos skončil na 1.místě ve třídě celkově a to,že auto není hotové se ví a první na řadě je rám.Tohle je,ale moc daleko od tématu ostrá vačka,takže by to tu měl někdo promazat.Jestli máš něco na srdci tak mi to můžeš napsat do SZ,tady těch hoven bylo hodně. (offtopic)
Naposledy upravil(a) CATDAVID dne 12 lis 2011, 18:48, celkem upraveno 1 x.
GII-PD 96kw -drobnosti +soft TDIFUN 293ps/525Nm,
TEL: 603742155
EMAIL: cat.david@seznam.cz
Robert Gron
Přispěvovatel

Příspěvek od Robert Gron »

CATDAVID píše:Ještě jsem neviděl nikoho s GI kdo by mě na vrchách ničil,tada až na Němce a to je jiná liga a to nemluvě o tom,že GI s benzinem je na vrchy váhově mnohem lepší,takže to beru jako pochvalu. :lol2:
Jiná liga a v čem máš stejné možnosti jako on nebo snad né? Máš nejlepší auto nejvíc koní tak kde je chyba v rukách to asi nebude ve váze to určitě bude!!!! Tak jako ta obšlehnetá vačka ve vývoji. :D Seru na tebe nestojíš mi zato abych ti odpovídal. Takže ahoj mistře s obšlehnutou vývojovou vačkou.
Robert Gron
Přispěvovatel

CATDAVID píše:Tak jen tak mimochodem jsem letos skončil na 1.místě celkově a to,že auto není hotové se ví a první na řadě je rám.Tohle je,ale moc daleko od tématu ostrá vačka,takže by to tu měl někdo promazat.Jestli máš něco na srdci tak mi to můžeš napsat do SZ,tady těch hoven bylo hodně. (offtopic)
Ha ha opět první a z kolika????? :D :D :D :D :D Ty jsi směšný a kdo byl tvuj konkurent a kolik měli ostatní bodů???? Ty jsi boooooreeeeeccccc
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

Takže ti to napíšu ještě jednou, vačka se neprojevila a až budou na autě měřáky a jiné turbo, tak se tím budeme zabývat, CHÁPEŠ TO? Jasně jsem psal, že je možnej problém v autě. Tak tady nemel blbosti. Expert přes vačky rozhodně nejsem, ale ty tady tak vystupuješ, tak nás můžeš poučit, třeba v sekci mimo mísu, protože tam tvoje příspěvky patří.
:-@
Robert Gron
Přispěvovatel

nejsem-naivka píše:Takže ti to napíšu ještě jednou, vačka se neprojevila a až budou na autě měřáky a jiné turbo, tak se tím budeme zabývat, CHÁPEŠ TO? Jasně jsem psal, že je možnej problém v autě. Tak tady nemel blbosti. Expert přes vačky rozhodně nejsem, ale ty tady tak vystupuješ, tak nás můžeš poučit, třeba v sekci mimo mísu, protože tam tvoje příspěvky patří.
Tak ti to napíšu ještě třeba stokrát. Měl by jses jako slušný člověk omluvit konstruktérovi vačky než jsi tady rozjel tu debatu o ničem. Ty by jses celý měl přesunout, do sekce mimo mísu ,ty kopie rozumného člověka. Ty tvé příspěvky patří tak do blesku. Chápeš to !!!!!!! Nemám nic změřené nemám budíky vím hovno držím hubu jednoduché že?
Golf 3 2.0 16v abf,Golf 1 1.6td,Vw Vento 1.9 tdi 66kw,Octavia tdi,
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

napiš mi svoje telefonní číslo do sz, ať to tady nezasíráš ;)
:-@
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Robert Gron píše:
nejsem-naivka píše:Takže ti to napíšu ještě jednou, vačka se neprojevila a až budou na autě měřáky a jiné turbo, tak se tím budeme zabývat, CHÁPEŠ TO? Jasně jsem psal, že je možnej problém v autě. Tak tady nemel blbosti. Expert přes vačky rozhodně nejsem, ale ty tady tak vystupuješ, tak nás můžeš poučit, třeba v sekci mimo mísu, protože tam tvoje příspěvky patří.
Tak ti to napíšu ještě třeba stokrát. Měl by jses jako slušný člověk omluvit konstruktérovi vačky než jsi tady rozjel tu debatu o ničem. Ty by jses celý měl přesunout, do sekce mimo mísu ,ty kopie rozumného člověka. Ty tvé příspěvky patří tak do blesku. Chápeš to !!!!!!! Nemám nic změřené nemám budíky vím hovno držím hubu jednoduché že?
Nic mi do tohoto tématu není, ale ty tvoje arogantní blevajzy se nedaj číst.. :blbe:
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Drahy Roberte Grone, vsichni, kteri me tu znaji, tak jsou si vedomi, ze se s Zizalou (nejsem naivka) moc nemusim, nicmene zde se ho objektivne musim zastat. Jako jeden z mala odvaznych (nekdo by rekl "pacientu") se neboji experimentovat bez ohledu na profesionalitu pristupu. Od zacatku tu zminuje, ze chyba bude na jejich strane a na tvurce nehazi ani trochu viny.

Dale k tomu okopirovani - byt nejsem zadny oficialni upravce, s nekolika z nich jsem v kontaktu, takze je mi znamo, co se tu zhruba odehrava, takze je mi znamo, ze jsou tu trendy kopirovani. Co se vacky na PD tyce, tak nejznamnejsi je asi Dbilas. Jsou tu i dalsi, nicmene ty nejsou tak "po ruce". Takze pokud tu zminujes, ze jeste nikdo nic takoveho nevytvoril, pak jsi zcela vedle a zjevne netusis, ktera bije.

A to me privadi k posledni casti meho prispevku, ktery je bohuzel cely offtopic. Prosim Te, prestan tu uz mlyt sracky, ktere meles a nikoho tu neosocuj. Usetris cas sobe i nam. Dale bych Ti znovu doporucil, aby sis zopakoval ucivo zakladni skoly. Kdyz nekdo pise "jsis" a jine radoby vzenesene znejici terminy, je to horsi, nez kdyz nekdo pise nespisovne, nebo sproste.

Takze shrnuti: nez neco odesles, zkus si to precist, zkontroluj si to a pouvazuj, zda to vubec stoji za odeslani.

Predem Ti za sebe (a verim i mnoho dalsich) dekuji za vyslyseni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Robert Gron
Přispěvovatel

Forest píše:Drahy Roberte Grone, vsichni, kteri me tu znaji, tak jsou si vedomi, ze se s Zizalou (nejsem naivka) moc nemusim, nicmene zde se ho objektivne musim zastat. Jako jeden z mala odvaznych (nekdo by rekl "pacientu") se neboji experimentovat bez ohledu na profesionalitu pristupu. Od zacatku tu zminuje, ze chyba bude na jejich strane a na tvurce nehazi ani trochu viny.

Dale k tomu okopirovani - byt nejsem zadny oficialni upravce, s nekolika z nich jsem v kontaktu, takze je mi znamo, co se tu zhruba odehrava, takze je mi znamo, ze jsou tu trendy kopirovani. Co se vacky na PD tyce, tak nejznamnejsi je asi Dbilas. Jsou tu i dalsi, nicmene ty nejsou tak "po ruce". Takze pokud tu zminujes, ze jeste nikdo nic takoveho nevytvoril, pak jsi zcela vedle a zjevne netusis, ktera bije.

A to me privadi k posledni casti meho prispevku, ktery je bohuzel cely offtopic. Prosim Te, prestan tu uz mlyt sracky, ktere meles a nikoho tu neosocuj. Usetris cas sobe i nam. Dale bych Ti znovu doporucil, aby sis zopakoval ucivo zakladni skoly. Kdyz nekdo pise "jsis" a jine radoby vzenesene znejici terminy, je to horsi, nez kdyz nekdo pise nespisovne, nebo sproste.

Takze shrnuti: nez neco odesles, zkus si to precist, zkontroluj si to a pouvazuj, zda to vubec stoji za odeslani.

Drahý foreste seru ti na tvé kecy!!!! Já jsem nepsal o dbilas ale to jsi nepostřehl. Psát si budu jak chci já né jak chceš ty!!! Ty jsi mi ukradený!!! Vačka je vývoj to zřejmě ty netušíš.Když nehází vinu na tvůrce, proč píše že to bude nejspíš vačkou. Foreste to musíš přečíst než budeš mlít hovna. Pak možná poznáš ,která věta je přirovnání a která ne. Napsal jsem to u jedné odpovědi,myslel jsem že to poznáš když je to jako přirovnání. Ok,příště napíšu pro tupce přirovnání a, pak tu větu ok?
Robert Gron
Přispěvovatel

Forest píše:Drahy Roberte Grone, vsichni, kteri me tu znaji, tak jsou si vedomi, ze se s Zizalou (nejsem naivka) moc nemusim, nicmene zde se ho objektivne musim zastat. Jako jeden z mala odvaznych (nekdo by rekl "pacientu") se neboji experimentovat bez ohledu na profesionalitu pristupu. Od zacatku tu zminuje, ze chyba bude na jejich strane a na tvurce nehazi ani trochu viny.

Pokud neumíš správně vysklonovat jméno je mi tě líto a vrat se na základku!!! Ty jsi to přečti než něco odešleš ty borče pravopisný.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Robert Gron píše:Pokud neumíš správně vysklonovat jméno je mi tě líto a vrat se na základku!!! Ty jsi to přečti než něco odešleš ty borče pravopisný.
Osloveni, tedy 5. pad podstatneho jmena:

Jmeno - oslovujeme, volame: Roberte
Prijmeni - oslovujeme, volame: Grone ... stejne jako treba volame na vola "vole!" na slona "slone!"

Paklize je tomu jinak, verim, ze me patricne poucis, rad se priucim neco noveho, neco, co jsme na zakladce neprobirali.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Robert Gron
Přispěvovatel

Pokus se tu základku dochodit, ....Mlýt,,,, se nepíše s tvrdým ale je to Mlít tak prosímtě, příště se snaž správně oslovít a ty hrubky také trošku omezit.
Robert Gron
Přispěvovatel

Forest píše:
Robert Gron píše:Pokud neumíš správně vysklonovat jméno je mi tě líto a vrat se na základku!!! Ty jsi to přečti než něco odešleš ty borče pravopisný.

Prijmeni - oslovujeme, volame: Grone ... stejne jako treba volame na vola "vole!" na slona "slone!"

Paklize je tomu jinak, verim, ze me patricne poucis, rad se priucim neco noveho, neco, co jsme na zakladce neprobirali.
Myslíš a co tak ty slone třeba Pane Groni Co myslíš tak by to nešlo???? To jsi neměl na základce???Asi jsi chyběl jak se bralo mlení že???
Robert Gron
Přispěvovatel

Forest píše:

Krásně jsi se zesměšnil :D :D
sh.w
Přispěvovatel

Příspěvek od sh.w »

Pane Groni,Vy jste ale trouba (LOL) (LOL) (LOL) (noteeth)
GIV 4x4 (AJM 85kw)=vymena za ASZ>KAT-EGR-MAF off,
hybrid_firad+80%_FMIC_Sachs Race_vyfuk D70_
brake 312mm+DSPF_18'' OZ_HP-Sporting+H&R
2xxhp 5xxNm
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“