bmw tds po delsi jizde zlobi (nema naftu?)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
k5ynd1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od k5ynd1 »

tak potvrzuji závadu. teď auto otestuji na dovolenou, tak snad mě bez problémů přiveze i zpět :-)
mev1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od mev1 »

oldaf píše:
Míšánek píše:
oldaf píše: Jasně, ta hlava vliv na spotřebu nemá pokud budu jezdit stejným stylem jako před montáží 12mm hlavy. Zeptej se Daweho s omegou za kolik jel chorvatsko, jestli to měřil.
To je vlastně v podstatě pravda no... Nicméně jde o to, jestli to taky dokáže každý člověk jezdit s tím stejným stylem a nevyužívat celý potenciál této hlavy :-D
Nemyslím že bys furt využíval celý potenciál hlavy, hlavně na tý mechanice to ani nejde, to bys musel přezouvat denně zadní gumy. :D Teď laboruju na E39 jen s 10mm hlavou, s upraveným přidavačem a jede to o 50% líp jak s origo elektrikou a s docela dobrou spotřebou
no ja mam průměr s 12mm hlavou a turbem GT2260v většnou krátke trasy kolem 10 více méně je to stálá moje spotřeba po předělání na mechaniku, jinak gumi jsem dával na léto nové 215/40/17 a je po nich :-D pokud se krotím a nejdu s otáčkama přez 2tis ot je klid, ale občas to trochu zakouří (moc nafty než se roztočí turbo) ale jak se otáčky dostanou přez 2 tis tak je to v prd... a ani nevím jestli to hrabe nebo se to zvedá na zadní :-D , ale kroutí se celá kastle jinak na 2ku to hrabe pouhým přidáním plynu, na 3 při přeřazená nebo v zatáčce taky, na užšších kolech sem to nezkoušel a mam samosvor takže hrabou vždy obě kola...
BMW e36 325Mtds, race mechanika by Oldaf, podávačka 800l/h 3,6baru, turbo serie 2.2baru bez přidavače 2.5bar+ s přidavačem, duralová jednohmota 8kg, podvozek M3 3.2 + strongflex
BMW e46 330d 150kw kompletní Mpaket ERG off cca 230hp
Fabia 1.9 SDI 47kw
Odpovědět

Zpět na „BMW“