mrazy vs. vybehany diesel (felicia 1.9D)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No predvstrek šteloval už predtým. Keď sa menili rozvody, tak som mu to dal naštelovať. Zistil, že to bolo o niekoľko stupňov posunuté, už neviem o koľko. A keď sme si s autom už nevedeli rady, keď neštartovalo, tak som mu ho zaviezol a on to opravil
. Neskôr, o rok som už len menil prepadové hadičky, lebo mi nafta tiekla dole po bloku
už boli zlé.
Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
-
Driver_1.9D
- Přispěvovatel
Cau, myslel sem že to žhavky vyřešily, ale když vidim jak ti to běží je opravdu na čase vyndat vstřiky a otestovat je. Zažil sem cordobu co jezdila 200 do poslední chvíle přitom trysky prochcávaly. Tak že jde za tepla neni uplně směrodatný. Za test dáš jako za nějakou dobrou trysku, jen pár stovek a kouknul bych na čidlo teploty přes Vag
....320cd
-
Driver_1.9D
- Přispěvovatel
a inak co hovorite na startovanie za pomoci novin?
cize: da sa dole hadica aj cely filter box zapalia sa noviny a plamen sa prilozi ku saniu a druhy clovek sedi v aute a startuje. Zevraj tento sposob je este ucinejsi ako startovaci sprej a tiez som sa dozvedel aj to ze takto na vojne startovali staru V3S tiez so slabymi kompresnymi tlakmi a vzdy nastartovala aj vo vacsich mrazoch
cize: da sa dole hadica aj cely filter box zapalia sa noviny a plamen sa prilozi ku saniu a druhy clovek sedi v aute a startuje. Zevraj tento sposob je este ucinejsi ako startovaci sprej a tiez som sa dozvedel aj to ze takto na vojne startovali staru V3S tiez so slabymi kompresnymi tlakmi a vzdy nastartovala aj vo vacsich mrazoch

VW golf IV 1.9 SDI
-
Jarda S.
- Aktivista
na zetorech běžný, říká se tomu dát přečíst novinyDriver_1.9D píše:a inak co hovorite na startovanie za pomoci novin?

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
nebodaj by si chcel každý deň dávať dole filterboxDriver_1.9D píše:a inak co hovorite na startovanie za pomoci novin?

Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
-
pavoucisit
- Sběrač informací
http://www.youtube.com/watch?v=M9G6EfUAa5c všimněte si prosím té žhavící svíčky, určitě boška 
-
Driver_1.9D
- Přispěvovatel
vsak ho mam dole za 3 sekundypipo444 píše:nebodaj by si chcel každý deň dávať dole filterboxDriver_1.9D píše:a inak co hovorite na startovanie za pomoci novin?
cize: da sa dole hadica aj cely filter box zapalia sa noviny a plamen sa prilozi ku saniu a druhy clovek sedi v aute a startuje. Zevraj tento sposob je este ucinejsi ako startovaci sprej a tiez som sa dozvedel aj to ze takto na vojne startovali staru V3S tiez so slabymi kompresnymi tlakmi a vzdy nastartovala aj vo vacsich mrazoch![]()

VW golf IV 1.9 SDI