Octavia TDi 66kW Zdechla a nejde nahodit

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Slavkov
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Slavkov »

V principu Ti vytáhnou poslední záznam, co mají v koncernové databázi k tvému VIN-u. Třeba tam bude výměna rozvodů ve 180tkm před třemi lety (noteeth)
Pokud to někdo smotá, tak logicky, i kdyby byla, tak servisku vyhodí.
Jinak samotná serviska je opravdu pouze "nekvalitní toaletní papír", bohužel spousta lidí servisce věří (LOL)... (prohodit listy, orazit zpětně cokoli....), pak se nestačíš divit, co vlastně "autorizovaný servis" orazil a co naopak říká koncernová databáze (wallbash)
GIV Variant TDi ???kW
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

To samý jste říkali o výbavě z VIN, ale pokud to je koupený jinde než v CZ tak to autorizovanej prodejce nezjistí, leda v Boleslavi. Možná za tim prodejcem ještě zajdu. To je jasný, že serviska se dá padělat. Třeba má slavkov pravdu a možná to někdy ve škodovce dělaný bylo. Zkusim to ještě zjistit.
Fabia Combi 1,9 TDi PD 74kW [ATD]
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

[quote="Speeder"]To samý jste říkali o výbavě z VIN, ale pokud to je koupený jinde než v CZ tak to autorizovanej prodejce nezjistí, leda v Boleslavi. :o :o :o (LOL)
to je marny....
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

Já jsem samozřejmě vděčnej za každou vaší radu, ale zrovna stran toho zjištění výbavy u autorizovanýho prodejce Škoda z VINka tomu není tak jak jste mi tady psali, lze to zjistit pouze u vozidel vyrobených pro český trh. Každopádně otec ještě volal bazarníkovi, že teď sice jede na dovolenou, ale po dovče se u nich zastaví, že to tak nenechá. Pak jim eště řekl, že se spokojí klidně s 10 000 Kč. Za to jsem byl trošku naštvanej, protože jsem chtěl 20 000Kč, ale je to jeho věc. Bazarník říkal, že ať zajde, že se určitě nějak domluví. Tak jsem zvědavej. Radši už tam nepudu s nim, zase bych se rozčílil a zvyšoval na ně hlas. Ať si to vyřeší sami v klidu. Pokud ani potom se nic nevyřeší, tak se do toho opět vložim.
ef.K0
Přispěvovatel

Příspěvek od ef.K0 »

ako to nakoniec dopadlo? :)
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

poslední příspěvek