Chip 2,0TDI - jaká firma
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ale no...pivo jegyba píše:Když už tady tak blekotáte o nesmyslech, tak aspoň používejte háčky a čárky !!!!!!!!!!!!!!!!Podle toho se pozná čech.
dobre tam aj tam...kazdy je zvykli na svoje...a keby si napisal ze pouzivajte viac spolupracu a nie kto ake pivo pije...

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
gyba píše:Když už tady tak blekotáte o nesmyslech, tak aspoň používejte háčky a čárky !!!!!!!!!!!!!!!!Podle toho se pozná Čech.
misoVW píše: mas nieco proti SK pivu?![]()

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
Vidis ten smajlik? Vidis! Nekdo ma rad holky, jinej zase vdolky. Pokud se mame hadat, tak pojdme v tom, kde se daji predkladat fakta. Tak nemusis startovat horka hlavomisoVW píše:myslel som to zo srandyPre mna si pis co chces, kazdy ma vlastny nazor.

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Aktivista
Vsak nikdo jim nerika, aby do Cech nechodili - videl jsi snad nejaky konkretni prispevek, ktery by svym obsahem vyjadroval neco takoveho?bjukemen píše:...chlapci nejak dlho vás baví toto nezmyselné dohadovanie,čo tak uzavrieť túto tému a jednoduchu rešpektovať to že profitunung sa rozhodol ísť tam kam sa rozhodol,mýslím že konkurencia je potrebná pre dalšie skvalitnovanie služieb atď. ...
Jinak Tvoje definice je tak nestastne postavena, ze by nekterym ctenarum mohlo pripadat, ze tim minis, ze je treba konkurence, aby se zlepsily sluzby v CR.
Uprimne receno, nejsem si az tak moc jist, co by mel treba konkretne Dieselpower na svych sluzbach zlepsovat (snad je nejak rozsirit, nevim), ale pokud to myslis vseobecne na Prahu, kam se Profituning chysta, tak pak s tim souhlasim

Jen takovy dotaz - kdy bude mit Profituning take nejake svoje forum, ktere by take prispivalo k rozvoji "diesel tuningu"? To se prejmenuje ted chipforum? Predem dekuji za odpoved.

...vieš nemyslel som to nijako zle ale stále je čo zlepšovať, rozširovať služby a tak...konkurencia rozhodne pomôže v každej oblasti...nieje to mierené proti Dieselpower,nemám proti nim nič tak isto ako proti nikomu...konkurencia rozhodne nezaspala na vavrínoch ale monopol na trhu tiež nieje dobrý...
...no kedy bude mať profi svoje forum..??..no to neviem,možno že aj nikdy na tom aj tak nezaleží nie som ich hovorca a ani zo žiadnou z menovaných firiem nič nemám a ani nechcem mať nič spoločné,bolo to len slobodné vyjadrenie ktorím som dúfam nikoho neurazil...
...no kedy bude mať profi svoje forum..??..no to neviem,možno že aj nikdy na tom aj tak nezaleží nie som ich hovorca a ani zo žiadnou z menovaných firiem nič nemám a ani nechcem mať nič spoločné,bolo to len slobodné vyjadrenie ktorím som dúfam nikoho neurazil...