Jak jede budoucí 350hp 800Nm fabia

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
scream
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od scream »

jasně, takže tam maš na vysněnejch 230PS seriový vstřkovače vid......ale co každej má svý sny....
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingray »

scream píše:jasně, takže tam maš na vysněnejch 230PS seriový vstřkovače vid......ale co každej má svý sny....
PRečťo robis zo seba idiota? Seriové vstreky PD 130,250 vedia urobiť 25OPS, zo seriovými 100PD vstrekmy sme urobili 22OPS.

Predpokladam že toto je forum kde sa maju vymienat nazory......a menit napr. Race 52O a ponechat ser. vstrek piestik je načo dobré?

Scream som si myslel že trošku vieš o čom to tu je ale teraz vidim že si mimo.
...to be or not to be... - faster
scream
Přispěvovatel

Příspěvek od scream »

jasne sem idiot a jeste k tomu mimo. tim to bude. a to žře zajedes 14,0 a zase hazís číslama když zatim jediny co je tu objevilo je posranej graf kde je spojeno par bodů. dal se k tomu nebudu vyjadřovat.
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

scream píše:jasně, takže tam maš na vysněnejch 230PS seriový vstřkovače vid......ale co každej má svý sny....
SCREAME,můj sen je někde jinde a téměř sériovej motor tím ničit rozhodně nehodlám .Máš právo na svůj názor ,ale i na informace rovnou se mnou tak jako to dělají jiní, ale i já se nechám rád poučit.
Dr.Diesel
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Diesel »

2 Libor & SCREAM: Se vsadte, bude prdel. Dejte si nejakou hranici a jedte to odbrzdit, nez se tady navzajem osocovat. Kdo prohraje, plati brzdu ;) 8)
Golf IV ARL TDI 110kW 4motion (R.I.P.)
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Dr.Diesel píše:2 Libor & SCREAM: Se vsadte, bude prdel. Dejte si nejakou hranici a jedte to odbrzdit, nez se tady navzajem osocovat. Kdo prohraje, plati brzdu ;) 8)
dobrý,nebo taky vyndat vstřik a jestli tam bude seriovej tak kdo to rozporoval mi může zaplatit race.
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingray »

Libor Hanzal píše:
Dr.Diesel píše:2 Libor & SCREAM: Se vsadte, bude prdel. Dejte si nejakou hranici a jedte to odbrzdit, nez se tady navzajem osocovat. Kdo prohraje, plati brzdu ;) 8)
dobrý,nebo taky vyndat vstřik a jestli tam bude seriovej tak kdo to rozporoval mi může zaplatit race.
HHAhaaaa....dobrééé tak predsa len chces tie RACE 783? HHAHAAAA....moznosti doladenia softwaru su velmi siroké ja len viem že ked do sem prislo tak to bolo furt v nudzaku a neslo to vôbec ked odtialto odchadzal tak to išlo ako odtrhnuté z reteze sice to padlo obcas do nudzaku ale to len preto že snímač prietoku bol totalne na hrane a ked sa turbo nadychlo tak hned bum také množstvo vzduchu že ECU to vyhodnotila ako chybu (skrat). Samozrejme Libor hned vedel ako to urobit aby snímac mohol merat aj vyššie prietoky a urobil to. V tom stave v akom to bolo na brzde s cca 200Hp a v stave akom je teraz to je ako sa v CZ hovorí "nebe a dudy" takže vychadzam s prepoctov tlaku a paliva. Samozrejme že výmena trysiek (optimalné časové okno vstreku vplyvom kratšej doby v pomere k prietoku) by zase pomohla zvyšit výkon ale ciel bol zistit ako su na tom serievé trysky.
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

A uz me to tady zacina srat. Lidi si tady maj radit a pomahat a ne porad jen druhyho kritizovat.

Ja na to koukam tak,ze to, co Libor udelal s tou fabii je obdivuhodny.
Proc tady porad nekdo pochybuje, jestli tam ma seriovy trysky a dalsi veci? Nechci se ho zastavat, skoro ho neznam, parkrat jsem s nim mluvil po telefonu, to je vsechno, ale tohle uz se nadalo vydrzet, musel jsem neco napsat. Je mi z toho spatne, jak se to tady posledni dobou rozjelo.

Ta fabka ma super vykon,na prvnim sprintu udelala super cas a stejne to nikomu nestaci jako dukaz. Me teda prozatim jo a jestli se kvuli tomuhle prispevku na me nekco nastve, tak at, ale chtel jsem rict svuj nazor. Tohle uz bylo neunosny.

Lidi by nemeli zapominat,ze je to hobby. dobre, zavodime mezi sebou, ale porad bychom to meli brat jako kamaradi.
-ja chci taky vyhravat, ale vsechno ma svy meze

Screem : Tvoje reakce mi prisla neprimerena a zbytecne vulgarni
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Hmm, koukam, ze tu brzo bude pseudohumanisticka a politicky korektni klika.

To jako sem musi chodit pouze kamaradi? Ja na kamarady seru, tech je jako sracek, zvlaste kdyz clovek ma neco co oni nemaji a chteji.
Pokud slusne pozadam o radu, tak cekam, ze mi nekdo odpovi nebo si rekne co za to chce.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
scream
Přispěvovatel

Příspěvek od scream »

lusta: to je tvuj nazor. mě zase sere, že styngray tady zase hází číslama. až v tý konfiguraci co ted libor má na seriovejch 130PD tryskách odbrzdí 250HP, klidně se omluvím.
Nikde sem netvrdil, ze to neni dobrej vysledek.
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Kubosh : nechytej za slovicko, myslel jsem, ze je to vsechno hobby a lidi by si tady nemeli nadavat a navzajem se urazet,to by si meli uvedomit. To je vse
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

lt.kubosh píše:Hmm, koukam, ze tu brzo bude pseudohumanisticka a politicky korektni klika.

To jako sem musi chodit pouze kamaradi? Ja na kamarady seru, tech je jako sracek, zvlaste kdyz clovek ma neco co oni nemaji a chteji.
Pokud slusne pozadam o radu, tak cekam, ze mi nekdo odpovi nebo si rekne co za to chce.
Je mi tě líto, no jestli máš kolem sebe jen takový "kamarády" tak se tomu, cos napsal ani nedivím, i když seš určitě cool :D
G3 Variant synchro
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingray »

OK takže bude brzda aby sa to tu všetko dalo do poriadku....

A aby to bolo zaujímavejšie ten kto uhadne/tipne výsledný výkon a krutici moment bude odmenený....
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Stingray píše:OK takže bude brzda aby sa to tu všetko dalo do poriadku....

A aby to bolo zaujímavejšie ten kto uhadne/tipne výsledný výkon a krutici moment bude odmenený....
dostane race pístem po hlavě? (noteeth)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

celkom fasa sa to tu rozvinulo. zacina byt celkom zabava. :D
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Odpovědět