Jak jede budoucí 350hp 800Nm fabia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
PRečťo robis zo seba idiota? Seriové vstreky PD 130,250 vedia urobiť 25OPS, zo seriovými 100PD vstrekmy sme urobili 22OPS.scream píše:jasně, takže tam maš na vysněnejch 230PS seriový vstřkovače vid......ale co každej má svý sny....
Predpokladam že toto je forum kde sa maju vymienat nazory......a menit napr. Race 52O a ponechat ser. vstrek piestik je načo dobré?
Scream som si myslel že trošku vieš o čom to tu je ale teraz vidim že si mimo.
...to be or not to be... - faster
-
- Přispěvovatel
SCREAME,můj sen je někde jinde a téměř sériovej motor tím ničit rozhodně nehodlám .Máš právo na svůj názor ,ale i na informace rovnou se mnou tak jako to dělají jiní, ale i já se nechám rád poučit.scream píše:jasně, takže tam maš na vysněnejch 230PS seriový vstřkovače vid......ale co každej má svý sny....
-
- Přispěvovatel
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
HHAhaaaa....dobrééé tak predsa len chces tie RACE 783? HHAHAAAA....moznosti doladenia softwaru su velmi siroké ja len viem že ked do sem prislo tak to bolo furt v nudzaku a neslo to vôbec ked odtialto odchadzal tak to išlo ako odtrhnuté z reteze sice to padlo obcas do nudzaku ale to len preto že snímač prietoku bol totalne na hrane a ked sa turbo nadychlo tak hned bum také množstvo vzduchu že ECU to vyhodnotila ako chybu (skrat). Samozrejme Libor hned vedel ako to urobit aby snímac mohol merat aj vyššie prietoky a urobil to. V tom stave v akom to bolo na brzde s cca 200Hp a v stave akom je teraz to je ako sa v CZ hovorí "nebe a dudy" takže vychadzam s prepoctov tlaku a paliva. Samozrejme že výmena trysiek (optimalné časové okno vstreku vplyvom kratšej doby v pomere k prietoku) by zase pomohla zvyšit výkon ale ciel bol zistit ako su na tom serievé trysky.Libor Hanzal píše:dobrý,nebo taky vyndat vstřik a jestli tam bude seriovej tak kdo to rozporoval mi může zaplatit race.Dr.Diesel píše:2 Libor & SCREAM: Se vsadte, bude prdel. Dejte si nejakou hranici a jedte to odbrzdit, nez se tady navzajem osocovat. Kdo prohraje, plati brzdu![]()
...to be or not to be... - faster
A uz me to tady zacina srat. Lidi si tady maj radit a pomahat a ne porad jen druhyho kritizovat.
Ja na to koukam tak,ze to, co Libor udelal s tou fabii je obdivuhodny.
Proc tady porad nekdo pochybuje, jestli tam ma seriovy trysky a dalsi veci? Nechci se ho zastavat, skoro ho neznam, parkrat jsem s nim mluvil po telefonu, to je vsechno, ale tohle uz se nadalo vydrzet, musel jsem neco napsat. Je mi z toho spatne, jak se to tady posledni dobou rozjelo.
Ta fabka ma super vykon,na prvnim sprintu udelala super cas a stejne to nikomu nestaci jako dukaz. Me teda prozatim jo a jestli se kvuli tomuhle prispevku na me nekco nastve, tak at, ale chtel jsem rict svuj nazor. Tohle uz bylo neunosny.
Lidi by nemeli zapominat,ze je to hobby. dobre, zavodime mezi sebou, ale porad bychom to meli brat jako kamaradi.
-ja chci taky vyhravat, ale vsechno ma svy meze
Screem : Tvoje reakce mi prisla neprimerena a zbytecne vulgarni
Ja na to koukam tak,ze to, co Libor udelal s tou fabii je obdivuhodny.
Proc tady porad nekdo pochybuje, jestli tam ma seriovy trysky a dalsi veci? Nechci se ho zastavat, skoro ho neznam, parkrat jsem s nim mluvil po telefonu, to je vsechno, ale tohle uz se nadalo vydrzet, musel jsem neco napsat. Je mi z toho spatne, jak se to tady posledni dobou rozjelo.
Ta fabka ma super vykon,na prvnim sprintu udelala super cas a stejne to nikomu nestaci jako dukaz. Me teda prozatim jo a jestli se kvuli tomuhle prispevku na me nekco nastve, tak at, ale chtel jsem rict svuj nazor. Tohle uz bylo neunosny.
Lidi by nemeli zapominat,ze je to hobby. dobre, zavodime mezi sebou, ale porad bychom to meli brat jako kamaradi.
-ja chci taky vyhravat, ale vsechno ma svy meze
Screem : Tvoje reakce mi prisla neprimerena a zbytecne vulgarni
Hmm, koukam, ze tu brzo bude pseudohumanisticka a politicky korektni klika.
To jako sem musi chodit pouze kamaradi? Ja na kamarady seru, tech je jako sracek, zvlaste kdyz clovek ma neco co oni nemaji a chteji.
Pokud slusne pozadam o radu, tak cekam, ze mi nekdo odpovi nebo si rekne co za to chce.
To jako sem musi chodit pouze kamaradi? Ja na kamarady seru, tech je jako sracek, zvlaste kdyz clovek ma neco co oni nemaji a chteji.
Pokud slusne pozadam o radu, tak cekam, ze mi nekdo odpovi nebo si rekne co za to chce.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

Je mi tě líto, no jestli máš kolem sebe jen takový "kamarády" tak se tomu, cos napsal ani nedivím, i když seš určitě coollt.kubosh píše:Hmm, koukam, ze tu brzo bude pseudohumanisticka a politicky korektni klika.

G3 Variant synchro