Tachometr
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tachometr
Zdravím mám problém s náhonem na tachometr ten se mi netočí. asi je špatné kolečko co ten náhon pohání tyčka náhonu je ok. Neřešil to tu někdo? Zajímalo by mě jestli to jde opravit nějak jednoduše nebo jestli se musí rozpůlit převodovka. Jedná se o Octavia 1 TDI 66kW.
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Mel jsem stejny problem, kolecko v prevodovce odeslo, ani se nerozloucilo. Prevodovka se musi bohuzel rozebrat a slozit. Ja to resil vymenou prevodovky, po spocteni nakladu to vyslo "lepe" a dal jsem pri tom jednohmotu.Lukas005 píše:Samozřejmě nemyslím náhon s bovdenem myslel sem jen tu tycku na které je přidělané čidlo tyčku jsem měl venku a je ok ale zrada bude v tom kolečku na diferáku. Mě jen zajímá jestli se musí převodovka půlit nebo to půjde vyměnit kdyz sundám poloosu i s tím unašečem nebo jak se tomu říká.
Zatoc pro jistotu s tou tyckou s pripojenym cidlem, jestli se tachometr bude hybat, at mas jistotu, jestli je to koleckem.
Oktavka O1 66kwALH,K&N, KYB, Silentbloky ramene AudiTT, Apec, EGR off, KAT k.o., panda tune, jednohmota