Espace 2,2 DCI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Espace 2,2 DCI
Prosím o radu - přestala fungovat karta a nejde zamknout auto. Po zamknutí klíčem se zamknou jen dveře řidiče, zbytek dveří zůstane odemčený. Auto na kartu zatím startuje, takže mi jde jen o to, jak docílit zamčení auta. Mám objednanou novou, ale bude trvat cca 10 dnů, než přijde a během té doby potřebuju jezdit do práce. Jako Mr. Bean to řešit nechci 

jericho-3 píše:To máš pravdu, ale dr. Beanovi by se tohle nestalo....Francouzi a pokrok nejde do sebe , jejich auta znemožnují používání...
Vážený soudruhu.V době,kdy jsi ještě chodil na nočník,Francouzi vyráběli automobily,které dodnes udivují svým pohodlím a originalitou.Ať to byl Renault R16,Peugeot 504,Citroen DS a další.Ovšem to dement a odborník na veterány a dunivé popelnice z koncernu tdííí nikdy nepochopí.Možná jediným veteránem,který jsi kdy viděl,je Škoda 440.Jinak bys takové krávoviny nemohl napsat.Čest
Vážený příslušníku slavné strany se srpem a kladivem, asi jsi si spletl světové strany, nevím na co jsi koukal ty z nočníku, ale mluvím o dnešní době a francouzské avantgardě v zavádění el. vyfikundací, které ztěžují provoz, jejich debilní karty a imma v Renaultech je past na závady. A uvědom si, že Renault a jeho vozy, které uvádíš /jsou to vozy mého mládí/, jsou již opravdu veteráni, o kterých nebyla řeč, ale z pověsti a tradice se pořád žít nedá.Kolikrát mně sere, že firma, která byla etalonem v Evropě dělá dnes takové sráče..A asi si mne s někým pleteš, já nepopírám kvality německých vozů, protože to nejde, ale vůbec nejsem jejich bezmezným obdivovatelem..A co se týče veteránů, jsem mezi nimi neustále a moderní auta mne serou..a zminovaný vylepšený předválečný Popular nazývaný Š 440 je pro mne stroj, který v sobě nemá vůbec nic...Na stráž
nepropadat panice...