POMOC PROSÍM! SHARAN 1.9TDi 66KW VŮBEC NECHYTNE!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
POMOC PROSÍM! SHARAN 1.9TDi 66KW VŮBEC NECHYTNE!
Zdravím, měl bych dotaz jestli někdo náhodou neví ... Sharan 1998, TDi, 66kW, Zhasnul jsem ho klíčkem a druhý den už jsem nenastartoval! VAG-hlásí chybu 17978-řídící jednotka motoru zablokovaná!--NEJDE SMAZAT!! RELÉ 109 JE V POŘÁDKU, ŽHAVENÍ SVÍTÍ NORMÁLNĚ! Prosím help...
Já mám v paměti závad tuto chybu taky. Myslím teda je že to ona, ale překvapivě startuju a zhasínám motor v poho zatim.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt

Jestli je to tak jak píšeš tak immo se projeví na chvíli chytne a chcípne mělo by i blikat na palubce immo autíčko s klíčkem jestli tam máš kontrolku.Relé 109 se projeví tak že neblikne žhavení a diagnostikou se nezpojíš s ecu motoru,hlavně jestli tam není nějaký tajný vypínač atd.Budeš muset kouknout do měřenejch hodnot imma je to popsané snad ve visu a nebo v dílenské příručce musel bych ti to sem dát tam uvidíš stav klíče a ták
chiquillo píše:
Tohle přesně tam píše mě, ale zatim to startuje a i chcípám ok. Sice starty někdy horší. Co s tím teda?

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno

Tenhle vůz žádnou komfortní jednotku nemá, proto se nemůžete divit, když adresy 46 i 35 jsou bez odezvy. Veškeré komfortní věci (krom immobilizeru) jsou u těchto vozů řízené centrální elektronikou (adresa 09). Kdybyste ji hledali fyzicky, tak je to pojistková skříň (pojistky jsou nastrkané v centrální jednotce).
-
- Aktivista
Re: ..
by mě zajímalo jak jednoduše uděláš imo off,llaakkyy píše:napadlo mě....co jednoduše udělat immo off???
podle mě to máš zavzdušněné osi od filtru nebo ti došla nafta