trysky 81kw do 66kw nastavení vstř.dávky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
trysky 81kw do 66kw nastavení vstř.dávky
Chtěl bych se jen zeptat jestli mám nastavit jinou vstřikovací dávku nebo mám nechat stejnou jako u 66kw.díky všem.
VW Golf IV variant TDI 85kw,EGR-OFF / Ford Fiesta 1,25-16V 55 Kw / Peugeot 205 1,8D 44Kw "VAG k dispozici"
Re: trysky 81kw do 66kw nastavení vstř.dávky
Jestli kouří ,tak ji sniž,pokud to nekouří,tak to nech tak jak to je.jerry píše:Chtěl bych se jen zeptat jestli mám nastavit jinou vstřikovací dávku nebo mám nechat stejnou jako u 66kw.díky všem.

Tak jsem včera implantoval ty trysky a byl to teda očistec
.Dvě jsem vytáhnul v pohodě a zbytek jsem tahal ven tři hodiny a oba vstřiky jsem zničil.Musel jsem na vršek vstřiku navařit matku abych snima vůbec trošku hnul,když jsem s nima už točil tak nešli zase vytáhnout nahoru a musel jsem ho doslova vymlátit ven,hrůza.
Výsledek,jede to líp,ale čekal jsem že to bude více znát.Motor má jiný zvuk takovej ostřejší.

Výsledek,jede to líp,ale čekal jsem že to bude více znát.Motor má jiný zvuk takovej ostřejší.
VW Golf IV variant TDI 85kw,EGR-OFF / Ford Fiesta 1,25-16V 55 Kw / Peugeot 205 1,8D 44Kw "VAG k dispozici"
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Čo človek nespraví pre ženy
.
Máš tie trysky dobré?keď si čakal viac? Ja od štvrtku mám spravené to isté + soft a neviem sa dovoziť.To je úplne iné auto a ťahááá stále.Moc mu nenakladám lebo spojka má už svoje za sebou takže výmena ale keď ide tak ide.

Máš tie trysky dobré?keď si čakal viac? Ja od štvrtku mám spravené to isté + soft a neviem sa dovoziť.To je úplne iné auto a ťahááá stále.Moc mu nenakladám lebo spojka má už svoje za sebou takže výmena ale keď ide tak ide.
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
Trysky mám z octavky mot.ASV 81kw a měla najeto 54000km tak počítam že jsou dobrý.Jedeto určitě líp hlavně ve vyších točkách ale čekal jsem že to bude více cítit.Já tam mám pouze powerbox tak to není určitě ideální.
P.S.Striptyz stál za to,byla to pořádna baba.
P.S.Striptyz stál za to,byla to pořádna baba.