Jakou máte zkušenost s emisema a STK s upraveným TDi..? Je to ještě rotačka AFN a má střiky PP764, Turbo VA z 96kW, EGR off, KAT off....
Do ted jsem to řeši tak, že jsem ty drobné upravy na STK vrátil do původního stavu, ale ted je toho už moc

Moderátoři: šulda, Moderátoři
ale meri jak o zivotMarek77 píše:Upřímně??? Ještě nikdy (a to jsem na různých místech pracoval mnoho let) jsem neviděl, že by někdo "skutečně" měřil emise na naftovém motoru. Vždycky se to napsalo od stolu, nebo se generátorem impulzů oblbnul snímač otáček měřicího systému. Ale auto dneska snad nikdo neměří.
Vzpominam si, ze kdyz jsem mel jeste originalni vyfuk s vymlacenym katem, tak kamarad, u ktereho jsem delal emise, tak zkusene potukal na obal, uslysel jak to duni a s usmevem jen dodal "njn, klasika, vubec se nedivim".Marek77 píše:Čili pokud tam ten hrnec fyzicky je a je vytlučený, nikdo nic nepozná.
Tak to máš celkem štěstí. Kdyby to tak bylo i u nás. Na emisích je to v cajku, ale na STK je to celkem problém najít někoho rozumnýhoMirekX píše:když bych měl napsat jak probíhala technická u mého auta, tak mi nikdo neuvěří, podotýkám že žádná známost.
výfuk kompletně jiný průměr 70mm, na emisích jsem zapředl hovor s technikem a ten mě ještě pomalu vynadal za to, že tam mám kat, že by ho hned vyndal a že to stejně nezjistí. Auto nepřesáhlo 3000 ot. a prošlo, narovinu mi řekl že emise u diesela s turbem se stejně takhle pořádně nezjistí.
Na STK ten výfuk prohlídnul zespod a jen utrousil, že náhražka se může použít až u aut starších 15 let a že do tý doby by měl být origo. Pak se trochu divil u bixenonových čoček místo mlhovek, ale sklon mají OK tak to neřešil. Koukal na turbo a říká nový co? no na ty kilometry už mělo nárok ne? (skoro 400 tis) řek jsem narovinu že je asi 2 X takový kvůli výkonu. Tak mi řekl ať o tom moc nemluvím... Díval se ještě jak mám výfuk od bufíku uvázaný drátem páč šroub uhnil a ještě jsem nějak neměl čas to řešit. Smekám před takovými techniky, samo vše ostatní OK(brzdy, vůle, únik oleje atd )