otáčky 1.8 turbo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
otáčky 1.8 turbo
Zdravím
vím že tady pár takových témat je ale žádné nepopisuje můj problém.
jedná se o škubání a kolísání volnoběhu.
Za studena to nedělá ale když se motor zahřátý (cca 20 km) tak to začne ale né vždy.Lítá volmoběh 500-1000-500.Při jízdě to škube a když vyšlápnu
spojku tak někdy až chcípne.Když to zrovna dělá tak to při volnoběhu vypadá že motor udělá kotrmec jak se klepe z výfuku jdou černá oblaka.
Je to O1 1999 1.8T AGU na vagu nic.Klapka jsem čistil a resetoval,vyměnil svíčky,palivový filtr.Napadli mě zapal. cívky ve vagu je neuvidím protože AGU.Váha podle vagu chodí jak má.Ještě mě napadlo čerpadlo jestli stíhá dávat tak jsem zkoušel jezdit lážovku i ostřeji ale dělá to tak i tak.
díky za odpovědi
vím že tady pár takových témat je ale žádné nepopisuje můj problém.
jedná se o škubání a kolísání volnoběhu.
Za studena to nedělá ale když se motor zahřátý (cca 20 km) tak to začne ale né vždy.Lítá volmoběh 500-1000-500.Při jízdě to škube a když vyšlápnu
spojku tak někdy až chcípne.Když to zrovna dělá tak to při volnoběhu vypadá že motor udělá kotrmec jak se klepe z výfuku jdou černá oblaka.
Je to O1 1999 1.8T AGU na vagu nic.Klapka jsem čistil a resetoval,vyměnil svíčky,palivový filtr.Napadli mě zapal. cívky ve vagu je neuvidím protože AGU.Váha podle vagu chodí jak má.Ještě mě napadlo čerpadlo jestli stíhá dávat tak jsem zkoušel jezdit lážovku i ostřeji ale dělá to tak i tak.
díky za odpovědi
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
to slovacek.milos:
klapku jsem měl venku čištěno ředidlem (willett) uchošťoury a štěteček.
nevím úhel nastavení před čištěním to jsem se nedíval.
kdyby to byla klapka tak bych pochopil ten volnoběh ale proč to škube při jízdě klidně na půl plynu?Je to velké škubnutí spíš trhnutí ne nějaký pokles výkonu
to alfik:
v diag neuvidim který válec nepálí protože AGU neodhalí vadnou cívku jako třeba AUM a pod.
mohlo by to dělat tohle ?
http://www.katalog-autodilu.cz/p-252970 ... ff314e34f5
klapku jsem měl venku čištěno ředidlem (willett) uchošťoury a štěteček.
nevím úhel nastavení před čištěním to jsem se nedíval.
kdyby to byla klapka tak bych pochopil ten volnoběh ale proč to škube při jízdě klidně na půl plynu?Je to velké škubnutí spíš trhnutí ne nějaký pokles výkonu
to alfik:
v diag neuvidim který válec nepálí protože AGU neodhalí vadnou cívku jako třeba AUM a pod.
mohlo by to dělat tohle ?
http://www.katalog-autodilu.cz/p-252970 ... ff314e34f5