Uz som sa docital vselico, ale nikde ste nepisali ako, kde a cim.
Cize kde sa da zvysit tlak turba? Ako sa da pridat na nafte? Pripadne ako mu este pomoct?
Je to audi 80, co je pomerne tazke auto na taky motorcek.
Dakujem
dej tam tdi je to min prace a vyjde to i levnejc nez laborovat s jinym turbem ,vstriky,a jebat se do cerpadla samozrejmne se to udelat da,ale je s tim fat prace nez to naladis trochu plynule a hlavne tak abys to neoddelal
Motor menit zatial nechcem, ide ako hodiny az na unik oleja z olejovej vane (ale to je minimum)...
Este som zabudol dodat ze to je model aj s IC..
59kw
jj skus ho oslovit ja jsem s tim tez parkrat laboroval u g2 par peugeotu a fiatu jde to udelat,ale stojim si za tim,ze je to dost prace,ale na druhou stranu tim ziskas radu skusenosti(audi 80 je take o dost tezsi nez g2) kdybys neco potreboval napis na seznam rad poradim,ale promin kdyz dele neodepisu pripravuju se na statnice tak mam fofr
Na seznam si myslel sem? ci sukromnu spravu. No ono, rad by som sa o tom dozvedel co najviac. Tiez mam teraz plnu hlavu skoly, takze zatial zbieram informacie. Mam to auto ledva pol roka a chcel by som o nom vedet vsetko:) Hlavne teda po motorickej stranke, kedze je to moje uplne prve auto..
vykouzlit se da kupodivu aji dost (mel jsem moznost se svest v G2 od iTD a je to neuveritelne) hodne zalezi ale jaky typ tuba mas ale vse je tady popsane v upravach 1,9TD (je tam prevazne hovoreno o 1,6TD)
zdravim, moc teť už nemám čas, tak toho moc nenapíšu. ale k tématu: vykouzlit se dá hodně, jde to i rychle zničit Pracné to opravdu není, čerpadlo i turbo je cca na 15min. jen IC sem dělal asi 6h (výroba trubek, uchycení atd). ale taky plánuju TDi, ale už v jiném autě
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno