Mam v O1 clomatronic ale zda sa mi ze to nejako nefunguje akoma..po zapnuti na AUTO sa mi roztosi vnutorny ventilator na 4 palicky a hoci by som presiel aj 30km tak mi rychlost neklesa..(coz by malo kedze je AUTOmaticak) ..??? Ako presne Vam funguje Clmatronic ... da sa prehrat v climatroniku firmware..priopadne dat do zakladneho nastavenia...mam ju zle nastavenu...pri komunikacii cez Vag nevypisuje ziadne chyby...
no tak kdyz nevychladi , neohreje dostatecne na pozadovanou teplotu pobezi porad zkus se podivat na merene hodnoty ,a napln chladiva pak taky jestli nemas ucpane pod panelem to nasavani (snimac teploty)
ale v aute je uz zima alebo teplo aon stale ide na 4 palicky...cidlo s ventilatorimkom si myslel..je ciste kontroloval som ho....klima je naplnena perfektne chladi...len to nespomaluja a ani nezrychluje...
myslím si že ti nefunguje čidlo co je v climatronicu jen je divny že vag je bez chyb koukni do měřenejch hodnot skupina 007 pole 3 jaka tam bude teplota
ked dam auto, tiez tam mam 4 palicky...zo zaciatku to fuka silno...ked je vonku npr 30 a nastavene mam 22...ale po case to spomali...ked znizim teplotu, zas zacne fukat silnejsie,ale paliciek tam mam stale 4...To si asi reguluje samo, bez ohladu nato kolko paliciek ukazuje...
junix píše:ked dam auto, tiez tam mam 4 palicky...zo zaciatku to fuka silno...ked je vonku npr 30 a nastavene mam 22...ale po case to spomali...ked znizim teplotu, zas zacne fukat silnejsie,ale paliciek tam mam stale 4...To si asi reguluje samo, bez ohladu nato kolko paliciek ukazuje...
cize ventilator ti spomaluje ale na displayi su stale 4palicky..nemalo by to ukazovat aktualnu rychlost ventilatora? kamos ma o 3 roky mladsiu octacviu1 s climatronikom a jemu to ukazuje atualny stav ventilatora..tak ja neviem ...koko je vlastne firmwarov na climatronik da sa to prehrat z najnovsieho climatroniku do starsieho..ja mam O1 rv2000...kamos rv2003..?
neviem ako je to v mladsich modeloch...ale ja mam stale nastavene 3 palicky...v podstate non stop, zima leto a ako som pisal podla teploty to raz fuka silno potom pomalsie...ale 3 tam mam stale...Mam to tak uz 5 rokov...diag nehlasi ziadnu zavadu..neriesim...hlavne ze kuri/chladi...