Papir a internet snesou vsechno. Ale ja musim rict, ze jsem tu Fabii videl a jede jak strelena. Ridil ji pan Stanislawski a to je uberdemon! Svezli me jako spolujezdce a max. otacky ma 5500. Taha porad stejne a da se s ni pry jezdit za 4,3l /100
Je tam komorove sani, svody 4-3-2-1 a vodni mezichladic. Turbo ma privod vody - chlazeni jako benzinaky. Jo a nechali udelat titanovy zdvojeny synchrony na 2. a 3. kvalt.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
Jak uz se tady psalo, papir snese vsechno. Staci zajit na jedno z Polskych diskuznich for ohledne TDi, a clovek se tam dozvi trochu vice, nez je na te vyse uvedene strance psano... Kazdopadne v pripade Skoda FABIA JC je to jen humbuk kolem niceho.
ja si aj tak osobne myslim ze je blbost naslapavat motor na takyto vykon i tak to vela km neurobi,stoji to obroske peniaze. to si clovek moze rovno kupit nieco s vacsim objemom a ma pokoj
presne ja bych to taky neprepinal na normalni jezdeni 160k staci a na zavodeni je to pak dost i o hmotnosti i kdyz prikrmit to na tech 180k neni na skodu,ale prez 220 uz porad stojis a opravujes
vita píše:Mám dotaz: Co brání překročit tu hranici 280 PS? Malý ventily, malý trisky ... ?
ja nevravim, ze sa s toho neda vydusit viac ale bavime sa o tej istej koncepcii. mozno by to slo aj dalej ale neviem co by s motora zostalo povodne. asi iba blok aj to nie bez uprav.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
ja som bol vcera pri jednom VW lupo 2,0 TDI vykon 390 HP,z 0-100 cca 3 sek,0-400 m okolo 11 sek...staci prist k nam do Trenčina zraz 26.5 a uvidi aj cas pod 10 sek...zevraj 1000 konova corveta... inac u nas bol kedysi leon 1.9 TDI s vykonom okolo 500 HP ,naj cas na 400 m 12,06...
presne ten... vtedajsieho majitela poznam,tri motory v nom na totalku znicil,(same nitro)nahodil stvrty a leon predal.inac ho kupoval v trenčine v seate.isiel okolo,zbadal ho a za hodku bol jeho...a to pritom vobec nesiel kupovat auto,a este aj melon pri sebe bol... ale existuje video kde vytrieskal ferrari...na sprinte...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm