passat 1,9 TDI 96 KW 2001

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
danieltill
Nováček
Odpovědi: 0

passat 1,9 TDI 96 KW 2001

Příspěvek od danieltill »

zdravím všechny pašíkovce.Mám problém a nevím co by to mohlo být.
vypíná se mi turbo, když jedu zničeho nic se asi vypne turbo(nechce to táhnout),a když vypnu klíč a zase nastartuju tak to zase chvíli jede dobře a po nejákém tom kilometru to zase vypne.co s tím???
Sprite
Přispěvovatel

Příspěvek od Sprite »

Nejsem automechanik, takže Ti možná neporadím přesně. Ale mě naprosto stejnou věc dělala Octávka a bylo to na repas turba. Nějaké zatuhlé lopatky a tuším vysoký plnící tlak. Takže vyčistit turbo..Mě to vypínalo při překročení určitých otáček.
danieltill
Nováček

Příspěvek od danieltill »

no když znova nastartuju tak to nejakou dobu jede normálně.no normálně nevím turbo sepne cca kolem 2200 ot.asi by mělo dříve nebo se pletu?
Sprite
Přispěvovatel

Příspěvek od Sprite »

To já nevím. Jak jsem psal, nejsem automechanik. Určitě Ti tu někdo poradí víc fundovaně. Jen říkám, že mě to dělalo to samé. Po vypnutí a zapnutí taky zase ok až do doby, než jsem překročil 3000 otáček. Pak to začalo jet jakoby mě někdo zazadu držel..
Mato86
Přispěvovatel

Příspěvek od Mato86 »

Auto ti padne do núdzového režimu.Pravdepodobne kvoli zatuhnutej regulácii.Pri vyšších otáčkach tlaćí turbo viac a keďže regulácia nestihne odregulovať podla požiadavky,RJ zapne núdzovýx reźim kvoli ochrane motora.Každopádne treba ísť na diagnostiku.Kludne to moze robit napr. aj váha vzduchu....
Passat 3C variant 2,0tdi BMP
VAG CAN PRO,K+CAN Commander,Delphi uni diag. VAGPROG
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

kludne naloguj kanáli 3,10,11 na troječku od 1500 do kopčeka do 3500 a zaves to sem ;)
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“