berlingo 1.4 2006 chcípá stále častěji
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
berlingo 1.4 2006 chcípá stále častěji
prosim o radu, chcípa stále častěji, najeto kolem 70tis poctivých, ježděno důchodcema, diag mám vcds a scanmaster, nějakej jinej naáhradní postup zákl.nastavení škrt.klapky???jako třeba odpojit, zapnout klíček a znova zapojit???že by se to zraktifikovalo nově?chyby mi tam žádný nevyskočily, před rokem jsem odpojil čidlo tlaku servořízení jelikož prasklo, ale tohle chcípaní dělá poslední 2 měsíce jinak předtim nic, díky moc za nějaké rady
- Ferrari1980
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
že dojíždí ke křižovatce, chce podřadit vymáčkne spojku a zdechne to, a jak si toho nevšimne tak podřadí a vlastně to znova nastartuje přes kvalt, no a nejde mu tachometr tak jesstli i s tim to má spojitost, je to hrozný auto, nejede to, sere se to, já bych to nechtěl ani zadarmo, a otáčky ukazujou, a na palubce žádné info o závadě
- Ferrari1980
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
tak novinka, samo o sobě to nezdechne, jen kdy dojíždim na kvalt, chci podřadit a zatočit tak to v tu chvíli zdechne, když to samý provedu na neutrál tak to běží dál, nové svíčky, zapalovací modul, zítra snímač tlaku v sac.potrubí, nesetkal se s tim někdo, už jsem z toho nakrklej, jinak to běží pravidelně sráč jeden
A jinak to má výkon? Nemáš o zub řemen? Jakmile motor padne pod otáčky tím kvaltem, ještě zatočíš , jestli zabere servo/má ho?/nebo se tam něco hne a motor se již neprobere..Ale jakmile tam kvalt nemáš, neklesnou otáčky tolik, a je to v pohodě. Nebo se ti něco odchlípne, uhne a motor zdechne falešným vzduchem. Nezapomenu na kolegy, kteří měnili /nejdřív první nechali opravit, pak sehnali novou/dvakrát skřín -s ozub. řemenem, variomatik/ u Punta, protože když se couvalo, motor zdechl, ihned chytil a dopředu to jelo. Byly přerušené dráty ve svorkovnici na jednobodu Bosch... 

nepropadat panice...
Zkusil bych toto http://leteckaposta.cz/167241506 . Jak sem Ti psal už dřív. Je na to třeba zajet do autorizáku a pořádně udělat autoadaptaci popsanou v tom dokumentu[/url]
Combi ASZ