bmw e-39 530d 135kw nestartuje pres starter jen na rozlaceni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bmw e-39 530d 135kw nestartuje pres starter jen na rozlaceni
mam problem nechce chitit pri startovani jen na roztlaceny a z vyfuku jse jde cerny kour jak jenastartovane tak drzi otacky ale jak pridam tak jak padaj tak kolisne ve volnobehu jak ma bejt menil jsem jen prepad na naftu tecko
moje skype je Mira.B.M.W
Jeje, uz je to tu zase. Koukam ze mas problem nejen s cestinou, ale i se servisy. Zajed na diagnostiku a budes chytrejsi. Nech si udelat diag a prepadovy test. Zrejme mas po smrti trysku(y), ale bez zkouknuti nekoho kdo se v tom vyzna to mas zase reseni tak na 3 tydny pokud to chces resit sam jak minule.
takze muze bejt spatne wstrik na diagnostice to nic neukazuje byl jsem uz stim 3 krat a nic mi nezjistily jo jeste to dela ze nemuzu pridat hodne plynu jinak jsewypne jako by dosla nafta wypnu klicek zase zapnu naskoci ale zakouri jak prase ,, nikdy nezakouřil i kdyz jse zato wzalo na plno
moje skype je Mira.B.M.W
Bmwrepair píše:Jeje, uz je to tu zase. Koukam ze mas problem nejen s cestinou, ale i se servisy. Zajed na diagnostiku a budes chytrejsi. Nech si udelat diag a prepadovy test. Zrejme mas po smrti trysku(y), ale bez zkouknuti nekoho kdo se v tom vyzna to mas zase reseni tak na 3 tydny pokud to chces resit sam jak minule.
nechci a nebudu to dawat do serwisu nebudu jim platit 30 nebo 40 tisic uz stim mam spatnou zkusenost jednou jsem ho tamdal abyl jsem tam za 60tisic jenom 40 tisic jsem platil w hodinowce a pul roku to tam mely
ten problem co jsem mel driw ze nechtel taky naskocit byl tym ze to chtelo roztahnout do ted to jezdylo najel jsem stim 15 tisic od ty doby
moje skype je Mira.B.M.W
Bmwrepair píše:Jeje, uz je to tu zase. Koukam ze mas problem nejen s cestinou, ale i se servisy. Zajed na diagnostiku a budes chytrejsi. Nech si udelat diag a prepadovy test. Zrejme mas po smrti trysku(y), ale bez zkouknuti nekoho kdo se v tom vyzna to mas zase reseni tak na 3 tydny pokud to chces resit sam jak minule.
nechci a nebudu to dawat do serwisu nebudu jim platit 30 nebo 40 tisic uz stim mam spatnou zkusenost jednou jsem ho tamdal abyl jsem tam za 60tisic jenom 40 tisic jsem platil w hodinowce a pul roku to tam mely
ten problem co jsem mel driw ze nechtel taky naskocit byl tym ze to chtelo roztahnout do ted to jezdylo najel jsem stim 15 tisic od ty doby
moje skype je Mira.B.M.W
Tak to teda nikam nedavej
Pobavime se myslim vsichni tim jak to u klavesnice budes zase tri tydny resit, kdyz clovek co se v tom vyzna a tyhle auta dela by mel zavadu pravdepodobne za 2 hodiny najitou a rekl by si do 1000 Kc. Ale pro tebe je urcite lepsi stravit nad tim x hodin a delat zbytecnosti.....

wudot jssem to tady mel pred barakem mesic a kazdej blbecek z diagnostikou prysel a odesel nic nezjistil tak jsem da inzerat ze to prodam meljsem kupce tak jak je za 50 tisic chlapek jsi proto uz jel ja tochtel dat na silnici abyy to natahl na trajler a auto z niceho nic chytlo ze jsem tam dal rychlost abych zastawil zbytecne jsem koupil cerpadlo kteryme stalo 5 tisic rail je normalni ze zaten test chtej odemne 4500tisice tolik to stoji nebo je to normalni cena
moje skype je Mira.B.M.W